Posmrtné zkušenosti pozvou Roxy na Colours Of Ostrava

25.05.2006 11:59 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Colours Of Ostrava 2006 N
© facebook interpreta
Koncert Posmrtných zkušeností 29. května v klubu Roxy v rámci Free Mondays se vstupem zdarma láká pražské diváky na červencový mezinárodní hudební festival Colours Of Ostrava. Kromě jejich etno-taneční smršti připravili organizátoři jako dárek pro všechny příchozí možnost získat dvě čtyřdenní vstupenky za cenu jedné (600,- Kč).

Pro ty, kdo chtějí vědět, jak to vůbec na Colours vypadá a co se pro návštěvníky chystá, je připravena také projekce dokumentu z loňského ročníku a videoklipy letošních kapel. Po koncertu Posmrtných zkušeností následuje taneční afterparty s DJem Radia 1 Gadjo Skalalai, který hraje latino, balkan a world beatz. Večer začíná v devatenáct hodin.

Festival Colours Of Ostrava letos oslaví své páté výročí ve velkém stylu: Je poprvé čtyřdenní, koná se v novém termínu (20. - 23. července) a na osmi scénách představí velmi široké hudební spektrum, jak světové špičky world-music či rockové hudby, tak i neznámé kapely, jejichž koncerty se ale o to více zaryjí pod kůži; headlinery jsou Robert Plant, Salif Keita, Gogol Bordello, Värttinä, The Frames, Woven Hand, Delirious?, Chinaski, Monkey Business, Support Lesbiens, Sunshine, Ecstasy Of St. Theresa a další. Dále festival nabídne nabídne workshopy, kinokavárnu, sportovní hry, divadelní program a samozřejmě i kvalitní organizační zázemí divákům (např. velké stanové městečko) i kapelám. České dráhy připravily pro ty, kdo přijedou vlakem, až padesátiprocentní slevu na zpáteční jízdné platnou odkudkoliv v ČR.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY