Pořadatelé majálesů verbují studenty na propagaci

04.04.2006 09:05 - Kateřina Červenková | foto: facebook interpreta

Sunshine N
© Luboš Petřík
K hudebnímu jaru patří i tradiční studentský svátek majáles. Všichni studenti v květnu kolektivně oslavují svůj studentský život a chlubí se svými dovednostmi. Letos se bude slavit od 29. dubna do 12. května. A pro všechny aktivní z řad studentstva nabízejí organizátoři spolupráci kolem propagace. Stačí se přihlásit na oficiálních webovkách.

Z každé střední, vyšší odborné a vysoké školy se mohou propagační akce zúčastnit dva studenti. Na majálesových stránkách budou postupně zveřejňovány školy, které už svoje agenty mají. Úkolem agentů bude především informovat spolužactvo o programu majálesu nejen v jejich městě. Za svou snahu budou odměněni VIP vstupenkami a dalšími exkluzivními maličkostmi.

V letošním roce se majálesového programu účastní celkem osm měst: Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Hradec Králové, Olomouc, České Budějovice a Písek. Z kapel se v průběhu oslav představí například Vypsaná fiXa, Wohnout, Horkýže slíže, Sunshine nebo Tleskač. Podrobný rozpis kapel najdete na internetových stránkách každého z osmi Majálesů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY