Řízné Gaia Mesiah budou drtit Akropoli

26.03.2006 15:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Gaia Mesiah N
© www.gaiamesiah.com
Ve čtvrtek 30. března se v Paláci Akropolis opět po delší době představí české rockerky z Gaia Mesiah, jež republiku křižují s nepříliš přesným přívlastkem čeští Rage Against The Machine.

Gaia Mesiah, které lze přirovnat k explozi nesmírné energie, doslova uvádí publikum do transu a přímo jej vyzývají k boji za ohroženou duši planety Země. Nezkrotnost, nekompromisní přístup k tvorbě, slova protestu, strhující rytmy v kombinaci s osvobozující libozvučností - to vše zanechává trvalou a nesmazatelnou stopu v srdcích posluchačů. V roce 2001 spojila Morellu (kytara) a Mishu Cortez (bicí) sdílená vášeň pro hudbu. Ta pro ně znamená nejen cestu, ale i možnost vyjádřit se ryzím způsobem. Aby živelnost a vůbec vše, co dělá Gaiu Mesiahu tím, čím je, byla kompletní, bylo třeba najít někoho, kdo by sestavu doplnil. A tak se stalo, že Morella a Misha objevily velmi talentovanou a vášnivou zpěvačku Marku Rybin, která kapele vdechla život.

Po nahrání alba, účelně nazvaného "Gaia Mesiah", zaplála hvězda Gaia Mesiah a její třpyt se pomalu šíří i za hranice České republiky. Díky rozhlasovým vlnám, neobvyklému zájmu médií a nabitým koncertům se Gaia Mesiah staly symbolem revoluce, kterou by každý měl vyvolat především ve svém vlastním svědomí.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY