shop.musicserver.cz

Nové desky pro 11. týden

Vydáno: 12.03.2006 05:00 v sekci Nové desky - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Co vás čeká v pondělí v obchodech? Třeba nové album britských Placebo, další sólovku vydává Graham Coxon, brazilský zpěvák Sergio Mendes se vrací s překvapivým albem, které natočil s Will. I. Amem, američtí rockeři Fall Out Boy přichází i do Česka, vychází také soundtracky k filmům "Good Night And Good Luck" a "Rafťáci", další album vydává kytarový instrumentalista Joe Satriani.

Pokud se v pondělí 13. března vydáte do obchodů s hudebními nosiči, měly by tam na vás čekat následující novinky...

Placebo - Meds (EMI)
web / preview / psali jsme

Placebo - Meds
Páté album britské kapely vedené Brianem Molkem vychází tři roky po posledním studiové nahrávce a dva po výběru singlů "Once More With Feeling". Na desce hostuje VV z kapely The Kills a Michael Stipe z R.E.M. Produkce se ujal francouzský zvukař Dimitri Tikovoi. Deska má dva pilotní singly, jeden pro Evropu - "Because I Want You", a jeden pro zámoří - "Song To Say Goodbye". Videoklipy k oběma písním jsou k vidění zde.
Graham Coxon - Love Travels At Illegal Speeds (EMI)
web / preview / psali jsme

Graham Coxon - Love Travels At Illegal Speeds
Bývalý člen Blur vydává už šesté sólové album své sólové kariéry. Produkoval ho Stephen Street, který spolupracoval s The Smiths nebo Kaiser Chiefs a má na svědomí Coxonovo dva roky staré album "Happines In Magazines". Desku propaguje singl "Standing On My Own Again", jehož videoklip je k vidění v sekci Video jeho webu. Akustická verze písně je zde také ke stažení. Album vychází i v limitované edici s bonusovým DVD s živým provedením písní z desky.
Sergio Mendes - Timeless (Universal)
web / preview / psali jsme

Sergio Mendes - Timeless
Brazilský král samby, který je v latinské Americe hvězdou už od šedesátých let, se vrací po deseti letech se studiovým albem. A přichystal překvapení, protože album je postavené na moderním zvuku současného r'n'b a hip hopu. Spolupracovali na něm i India.Arie, Q-Tip, Chali 2na z Jurassic 5, will.i.am z Black Eyed Peas (desku produkoval), Justin Timberlake, Stevie Wonder, John Legend nebo rapper Pharoahe Monch. Ukázky jsou ke slyšení na jeho webu.
Fall Out Boy - From Under The Cork Tree (Universal)
web / preview / psali jsme

Fall Out Boy - From Under The Cork Tree
Kapele z Chicaga se loni povedl velký komerční průlom, květnové album "From Under The Cork Tree" se už prodalo v nákladu dvou milionu kusů a nastal čas pro útok na Evropu. Deska obsahuje i dva Top 10 hity "Dance Dance" a "Sugar, We're Goin' Down", jejichž klipy jsou k vidění v sekci Videos&Extras na jejich webu. Album produkoval Neal Avron.
Lety mimo - Electra (Sub Pub)
web / preview / psali jsme

Lety mimo - Electra
Své čtvrté album - třetí studiové - nahrála domácí klubová kapela ve studiu Davida Kollera a spoluprodukoval ho Ondřej Liška. Slyšet na ní bude i hlas Kláry Kondelíkové (ex-Lus3). Celou skladbu "Electra", která je pilotním singlem, si může poslechnout zde. Po vydání desky se kapela pustí na turné po celé České republice. (Album vychází ve středu 15.3.)


Dianne Reeves - Good Night And Good Luck (OST) (Universal)
web / preview / psali jsme

Dianne Reeves - Good Night and Good Luck (OST)
Soundtrack k autorskému filmu George Clooneyho "Good Night And Good Luck" si vystřihla americká jazzová zpěvačka Dianne Reeves, držitelka cen Grammy v jazzových kategoriích mezi léty 2001 a 2003. Čtvrtou Grammy dostala před měsícem právě za tento soundtrack. Obsahuje jednu novou skladbu "Who's Minding The Store" a několik jazzových standardů. Ukázky ze soundtracku jsou ke slyšení zde.
Různí - Rafťáci (OST) (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Různí - Rafťáci OST
Převážně písničkový soundtrack k teenagerské komedii, která jde právě do kin, obstaral stejný tým jako u úspěšných "Snowboarďáků". Úspěch hitu "On My Head" se bude snažit zopakovat Dan Bárta se skladbou "We All". Na desce se dále podílelil Miroslav Chyška, Matthew Ruppert, Oto Klempíř, James Harries a další.


Joe Satriani - Super Colossal (Sony BMG)
web / preview / psali jsme

Joe Satriani - Super Colossal
Kytarový mág Joe Satriani přichází po dvou letech se svým desátým instrumentálním albem. Spoluprodukoval ho Mike Fraser a podílel se na něm také jazzový bubeník Simon Phillips, který si zahrál i s The Who nebo Judas Priest. Zde je ke stažení podcast alba s ukázkami z desky.


Dále vychází:

Dieter Bohlen - Deiter - der Film (Sony BMG)
Johnny Cash - Water From The Wells Of... (Universal)
Barry Manilow - The Greatest Songs Of The Fifties (Sony BMG)
Stephin Merritt - Showtunes (Warner)
Bette Midler - Sings The Peggy Lee Songbook (Sony BMG)
Moby - Hotel Tour 2005 - Live DVD (EMI)
Erik Truffaz - Face A Face Live 2006 (EMI)
Tublatanka - Gold (Popron)
Visage - Visage DVD (Universal)
Wonder Stuff - Welcome To The Cheapseats DVD (Universal)

NÁZORY
  • Dockala som sa! (Martina, 12.03.2006 17:17) Reagovat

    na meds cakam od augusta 2005, a ono to uz zajtra ma vyst, sa neviem dockat :-)

    a asi som jedna z mala, co si to nestiahli...

  • kde to je (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 18.03.2006 15:39) Reagovat

    uz 5 dni cekam na recenzi na grahamovo album. nespete a makejte

  • Novinka G. Coxona (Vítek, 03.04.2006 22:47) Reagovat

    Já jsem se do obchodu s chudebními nosiči, jmenovitě do Bontonlandu vydal asi 20. března a žádný Graham Coxon tam na mě nečekal. Volal jsem tam tedy ještě o pár dnů později(sic!), ale stále ho neměli, navíc sloužící slečně jsem musel SPELOVAT jméno Coxon. Z české EMI, mi napsali e-mail, ať si toto CD objednám u "vašeho prodejce CD", při dalším telefonátu do Bontonlandu jsem se dozvěděl, že "to vobědnat nemůžou, protože to nemaj v počítači....atd". Po 3 týdnech v tomto začarovaném kruhu, jsem si Grahamovo Cd objednal u maloprodejce v mém rodném okresním městě a budu s napětím čekat, kdy dorazí....Je album bývalého člena Blur, nacházející se momentálně okolo 20. místa v britské Top twenty natolik menšinovou záležitostí, že musím při jeho schánění zažívat takovéto útrapy? Mimochodem - celá deska se dala zadarmo stáhnout z netu už asi od ledna, ale já - vůl - si chtěl počkat, až si ho budu moct legálně koupit od EMI:-(

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Artemas - I Like The Way You Kiss Me 7/10
Video: Artemas doplnil nejstreamovanější hit v Česku "I Like The Way You Kiss Me" dekadentním klipem Kariéra čtyřiadvacetiletého kypersko-britského hudebníka Artemase nabírá na obrátkách. Už loni si v žebříčcích slušně vedl se singlem "If U Think I'm Pretty", ovšem teprve v březnu vydaný kousek "I Like The Way You Kiss Me" ho... čtěte zde
Vydáno: 20.04.2024 14:00 v sekci Audio / Video | Video
Slash, Myles Kennedy & The Conspirators, Winning Group Arena, Brno, 18.4.2024
Naživo: Slash v Brně: Bez Guns N' Roses, zato s vlastní tvorbou Legendární kytarista Slash se po pěti letech vrátil do Česka a v Brně předvedl strhující show plnou hardrockové energie. I když se fanoušci nedočkali hitů Guns N' Roses, Slash je potěšil syrovostí a vlastním materiálem. Přestože... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 17:47 v sekci Naživo
Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět
Rozhovory: Aneta Langerová - Není na škodu se jednou za čas ohlédnout zpět "Dvacet let za mnou. Mám pocit, že nemusím nikomu nic dokazovat, ani sama sobě. Důležité je vnímat hudební cestu takovou, jaká je, a nepřetvářet ji do něčeho, co není," říká bilancující Aneta Langerová. Výběrové dvojalbum... čtěte zde
Vydáno: 19.04.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Fletcher - In Search of the Antidote 8/10
Recenze: Fletcher na "In Search of the Antidote" hledala, až našla Americká zpěvačka Fletcher svou kariéru sice odstartovala hned v první řadě amerického X Factoru, stalo se to ale už dávno. Tak dávno, že si tuto informaci můžeme odbýt hned v perexu a celý článek věnovat jejímu skvělému... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 16:00 v sekci Recenze
Pohled do českých hitparád - 15. týden 2024
Kometa roku 2024 Benson Boone debutuje v top trojce české albové hitparády Letošní rok sice ještě nedošel ani do své třetiny, vypadá to však, že o jeho největším hudebním objevu je rozhodnuto. Americký zpěvák Benson Boone boduje po úspěchu singlu "Beautiful Things" také s albovou prvotinou. Nahrávka... čtěte zde
Vydáno: 18.04.2024 10:00 v sekci Novinky | České hitparády
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 15/2024 - od Marka Knopflera přes Mirai po girl in red (17.04.2024 09:30)
- Nové desky 14/2024 - od X Ambassadors přes The Black Keys po Bensona Boona (10.04.2024 10:00)
- Video: Kytaroví velmistři Joe Satriani a Steve Vai spojili síly v bizarním klipu "The Sea Of Emotion, Pt.1" (05.04.2024 12:19)
- Nové desky 13/2024 - od Beyoncé přes Sum 41 po Sheryl Crow (03.04.2024 15:00)
- Nové desky 12/2024 - od Elbow přes Shakiru po Janu Kirschner (27.03.2024 22:00)
- Nové desky 11/2024 - od Justina Timberlakea přes The Black Crowes po Kacey Musgraves (20.03.2024 21:00)
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)

ALBUM TÝDNE 16/2024

The Libertines
All Quiet On The Eastern Esplanade

Je tomu už dlouhých devět let, co The Libertines fanouškům naservírovali povedenou desku "Anthems For Doomed Youth". Nyní se anglická formace vrací, aby se vytáhla se svým dlouho očekávaným čtvrtým albem "All Quiet On The Eastern Esplanade". Obstála také tentokrát?

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 21.04.
Fletcher (SaSaZu, Praha)
Út 23.04.
Walter Trout (US) (Divadlo Archa, Praha)
St 08.05.
Tate McRae (US) (Forum Karlín, Praha)
So 11.05.
Rammstein (DE) (Letiště Letňany, Praha)
Ne 12.05.
Ari Abdul (US) (Rock Café, Praha)
St 15.05.
30 Seconds To Mars (UK) (Sportovní hala FORTUNA, Praha)
St 15.05.
Willie & The Bandits (UK) (Zasekávák, Praha)
Čt 16.05.
The Matt Schofield Trio (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Čt 16.05.
Danny Brown (US) (Roxy, Praha)
Čt 16.05.
Akon (US) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

The Prodigy Prince Justin Bieber Vladimír Mišík Kabát Adele AC/DC Sia Queen U2 Taylor Swift Themroc Bono Rush Mirai Beyoncé Lady Gaga Linkin Park Liam Gallagher Imagine Dragons
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu