Podívejte se na dva nové videoklipy Placeba

17.02.2006 05:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Placebo - Meds
© facebook interpreta
Už třetím rokem čekají fanoušci kapely Placebo na album nového materiálu. Pokud patříte mezi ně, asi vám neuniklo, že vyjde 13. března, a snad ani fakt, že 6. března k němu kapela charismatického Briana Molka vypustí hned dva singly. Proč by ne, jestliže deska "Meds" už pár týdnů koluje po internetu, stejně není důvod k tajnostem.

Pro mimoostrovní posluchače byl jako singl vybrán "Song To Say Goodbye", v rámci britských médií jde o píseň "Because I Want You". Musicserver.cz si dovoluje nabínout vám odkazy jak na klip k lehce ponuré baladě místy patřičně zostřené kytarami jménem "Song To Say Goodbye", tak i streamy na klip k o něco svižnější "Because I Want You".

Video k písni "Song To Say Goodbye" je ke zhlédnutí ve formátu Windows Media pro pomalé a rychlé připojení, nebo ve formátu Real Media pro pomalé a rychlé připojení.
Stejná situace je v případě klipu "Because I Want You" - volit lze mezi formátem Windows Media pro pomalé nebo rychlé připojení a formátem Real Media pro pomalé nebo rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY