Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Sólstafir - Berdreyminn 9/10
Sólstafir - Berdreyminn Sólstafir jsou kapelou, kterou - pokud ji tedy znáte - okamžitě poznáte podle pár taktů. Melancholičtí a zadumaní islandští rockeři jsou experti na pečlivou detailní kresbu atmosférických hudebních krajin. "Berdreyminn" je jejich šestým albem, prvním po změně v sestavě. Jak se podařilo? čtěte zde
Vydáno: 09.07.2017 15:12 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Royal Blood - How Did We Get So Dark? 6/10
Royal Blood - How Did We Get So Dark? Raketový start prožili britští Royal Blood po vydání svého eponymního debutu. Z neznámých rockerů se prakticky přes noc stali superhvězdy, které patřily k headlinerům velkých festivalů. Čím zaujali? Jednoduchým rukopisem a talentem napsat melodickou hitovou pecku. Navázat na úspěch ovšem není snadné. čtěte zde
Vydáno: 08.07.2017 13:35 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Avatarium - Hurricanes And Halos 8/10
Avatarium - Hurricanes And Halos Avatarium fungují krátce, od roku 2012 si ale drží neotřesitelnou pozici na poli doom-rocku i metalu. Třebaže "Hurricanes And Halos" vychází pouhý rok a půl po úspěšném předchůdci "The Girl With The Raven Mask", novinka byla jedním z nejočekávanějších počinů první poloviny roku 2017, čtěte zde
Vydáno: 07.07.2017 09:35 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Marien - Ideon živě (výroční koncert Marien 2016) 8/10
Marien - Ideon živě (výroční koncert Marien 2016) Pardubičtí Marien loni oslavili jubilejní desátý výroční koncert sice tradičním, ale přece jenom vylepšeným vystoupením. Přesunuli ho totiž do Výstavního centra Ideon, které bez jakéhokoli reklamního plakátu vyprodali. Zcela nečekaně nyní potěšili své fanoušky albem, které obsahuje výběr písní z vystoupení. čtěte zde
Vydáno: 05.07.2017 13:27 v sekci Recenze - Milan Menčík
Paramore - After Laughter 6/10
Paramore - After Laughter Už jste přišli na chuť dost možná nejdiskutovanějšímu albu letošního roku, tedy "One More Light" od dříve nu-metalových Linkin Park? Pak se připravte na další výzvu. Tentokrát změnili zvuk Paramore. A začali hrát čistokrevný pop. Jaký to má důvod? A zaslouží si i s novými aranžemi vaši pozornost? čtěte zde
Vydáno: 04.07.2017 10:57 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Styx - The Mission 8/10
Styx - The Mission Chigagská legenda amerického klasického rocku Styx se vrátila s prvním autorským materiálem po čtrnácti letech a konečně vypustila nástupce nepříliš úspěšné nahrávky "Cyclorama" z roku 2003. Novinka "The Mission" zachycuje rockové veterány v nebývalé formě a předkládá sci-fi příběh o posádce na Marsu. čtěte zde
Vydáno: 04.07.2017 10:34 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Papa Roach - Crooked Teeth 8/10
Papa Roach - Crooked Teeth Na druhou polovinu května se těšili všichni fanoušci nu-metalové stálice Papa Roach, která po dvou letech představila nový materiál. Před vydáním muzikanti několikrát slibovali, že se bude jednat o návrat ke kořenům. Jak na "Crooked Teeth" dodrželi svá slova? čtěte zde
Vydáno: 03.07.2017 00:00 v sekci Recenze - Karolína Volšická
teepee - Mirrors 7/10
teepee - Mirrors Pod názvem "Mirrors" se skrývá druhý hudební počin relativně stále nové indie dvojice teepee, která se v loňském roce pořádně vryla do paměti s prvotinou "Albatross". Na novém EP dvoučlenná kapela brnká na temnější stránku duše a je spíš pro větší hudební labužníky. čtěte zde
Vydáno: 02.07.2017 15:34 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Petr Muk - Petr Muk 8/10
Petr Muk - Petr Muk Petr Muk zanechal v našem popu nesmazatelnou stopu, ať už jako hlavoun Oceánu a Shalomu, nebo později na sólové dráze. Právě tam debutoval před dvaceti lety eponymním albem, který nyní vyšlo v luxusní reedici s bonusovým diskem plným rarit a demonahrávek. čtěte zde
Vydáno: 01.07.2017 17:11 v sekci Recenze - Milan Menčík
Kryštof - 25 (Best Of) 8/10
Kryštof - 25 (Best Of) Kryštof se chystá na své životní koncerty na Strahově. Aby oslavy pětadvaceti let existence formace byly co nejdůstojnější, kapela vydává dvojdiskový komplet největších hitů "25" doplněný o čtyři nové písně. Hlavně proto je zde důvod podívat se další výběrovce víc na zoubek. čtěte zde
Vydáno: 26.06.2017 08:00 v sekci Recenze - Milan Menčík
Beth Ditto - Fake Sugar 7/10
Beth Ditto - Fake Sugar Frontwoman ukončených indierockových Gossip Beth Ditto zkouší navázat na úspěšnou dráhu předchozí kapely. Na svém prvním sólovém albu se vrací k rockovějšímu zvuku, který s Gossip na poslední řadovce vyměnila za elektroniku a pop. Hudebně ovšem Ditto přesto hodně překvapuje. čtěte zde
Vydáno: 24.06.2017 16:37 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Pokáč - Vlasy 7/10
Pokáč - Vlasy Konečně i u Pokáče nazrál čas, aby vydal plnohodnotné album. S vlasy na vlastní hlavě si lámat hlavu skutečně nemusí, takže se mohl věnovat těm fiktivním, které dodaly název desce i jejímu otvíráku. A již nyní se dá s klidem říct, že tenhle člověk talent má a slyšet o něm bude i v budoucnu. čtěte zde
Vydáno: 23.06.2017 08:00 v sekci Recenze - Milan Menčík
David Stypka & Bandjeez - neboj. 8/10
David Stypka & Bandjeez - neboj. David Stypka vloni zažil vzkříšení své dosavadní tvorby - natočil povedené EP "Jericho", kterým o sobě dal patřičně vědět. Svým nenásilným osobitým projevem vstoupil do našeho povědomí a získal si naši pozornost, která vzhlížela k jeho novému albu "neboj.". Jak se povedlo? čtěte zde
Vydáno: 22.06.2017 13:12 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Karol Mikloš - Poisoned EP 9/10
Karol Mikloš - Poisoned EP Karol Mikloš se na épéčku "Poisoned" navrací ke kytarovějšímu zvuku a dává vzpomenout na britskou kytarovou scénu let osmdesátých a devadesátých, tedy z dob, ze kterých přiznaně inspirativně čerpá. Není to však žádné retro, skladbám dodává svou vlastní tvář a rukopis. čtěte zde
Vydáno: 21.06.2017 12:00 v sekci Minirecenze - Dan Hájek
Dreamcar - Dreamcar 7/10
Dreamcar - Dreamcar Dreamcar mají za sebou vydání svého debutového počinu. O koho vlastně jde? Kapela je spojením muzikantů z No Doubt s charismatickým frontmanem AFI či Blaqk Audio Daveym Havokem. O jejich spolupráci se hovořilo již delší dobu, přesto debut vznikl docela nenápadně. Jakým směrem se na něm tedy čtveřice vydává? čtěte zde
Vydáno: 20.06.2017 14:15 v sekci Minirecenze - Ondřej Kocáb
Michal Hrůza - Sám se sebou 7/10
Michal Hrůza - Sám se sebou Jeden z předních tuzemských hitmakerů Michal Hrůza musel kvůli mediálně známé kauze svou hudební kariéru na nějaký čas přerušit. Nyní se vrací s pátým sólovým albem "Sám se sebou" plným silných melodií. Nechybí ani skladby k filmům "Špunti na vodě", "Pohádky pro Emu" či "Padesátka". čtěte zde
Vydáno: 20.06.2017 09:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Nickelback - Feed The Machine 7/10
Nickelback - Feed The Machine Nickelback se po třech letech vrací, aby si napravili reputaci s nepříliš zdařilou deskou "No Fixed Address" a narovnali ne zrovna pozitivní pověst jedné z nejhorších kapel současnosti. Lídr Chad Kroeger proto oznámil, že novinka by měla být tvrdší a agresivnější. Ale je na tom skutečně něco pravdy? čtěte zde
Vydáno: 19.06.2017 13:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
War For War - Illud Tempus 8/10
War For War - Illud Tempus Lord Morbivod je jméno, které je tuzemským metalovým fanouškům dobře známé. Je spojován s originálními projekty a skupinami jako Umbrtka, Trollech, Stíny Plamenů či právě War For War, se kterým vydává již čtvrté album "Illud Tempus". Na něm zaexperimentoval a smísil black metal s elektronikou. čtěte zde
Vydáno: 18.06.2017 19:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Katy Perry - Witness 8/10
Katy Perry - Witness Už vás nebaví sladké a ulepené popěvky pro malé děti? Už vás nebaví zpívání o sluníčku a prvních holčičích polibcích? Katy Perry už taky ne. Nová deska "Witness" je svědectvím dnešní doby, kritikou společnosti a velkým poselstvím. Tedy jen částečně... čtěte zde
Vydáno: 14.06.2017 14:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Creeper - Eternity, In Your Arms 8/10
Creeper - Eternity, In Your Arms Debut anglické punk-rockové party Creeper lze bez přehánění označit za senzaci letošního roku. Takřka z ničeho se ze stagnujícího subžánru vyloupl následovník The Offspring, který přišel s osobitým, rozpoznatelným rukopisem. Navíc je album "Eternity, In Your Arms" i o něčem jiném než jen o punk-rocku. čtěte zde
Vydáno: 14.06.2017 11:22 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko

ALBUM TÝDNE 33/2017

Dead Cross
Dead Cross

Dead Cross je skupina složená kolem geniálního bubeníka Davea Lombarda, který se v roce 2015 spojil s členy skupin Retox a The Locust. Původní zpěvák Gabe Serbian ovšem rok nato skupinu opustil a na jeho místo přišel Mike Patton. Projekt rázem dostal zajímavé parametry a strhující debut je toho důkazem.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 18.08.
Moravskéhrady.cz (Hradec nad Moravicí, Hradec nad Moravicí)
Pá 18.08.
Letiště Festival (Drahotuše Airport, Hranice na Moravě)
So 19.08.
Robbie Williams (UK) + Erasure (UK) (Letiště Letňany, Praha)
Po 21.08.
X Ambassadors (USA) (Roxy, Praha)
Út 22.08.
Phantogram (USA) (Palác Akropolis, Praha)
St 23.08.
Nicolas Jaar (USA) (Roxy, Praha)
Pá 25.08.
Moravskéhrady.cz (Bouzov, Bouzov)
Pá 01.09.
Českéhrady.cz (Bezděz, Bezděz)
St 06.09.
Mike + The Mechanics (UK) (Lucerna - Velký sál, Praha)
St 20.09.
DJ Shadow (USA) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Adele Beyoncé Coldplay Sia Rihanna Lady Gaga The Cure Ewa Farna Madonna Kryštof AC/DC Linkin Park Imagine Dragons Lucie Bílá Lana Del Rey David Bowie Ed Sheeran Ben Cristovao Metallica Taylor Swift
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver