Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Různí - Big Beat Line 1965-1968 9/10
Různí - Big Beat Line 1965-1968 Tříletí 1965-1968 bylo startovním obdobím pro českou rockovou (resp. big-beatovou, abychom zůstali u zavedených pojmů) hudbu. Výmluvně do ukazuje dvojcédéčková kompilace "Big Beat Line", kterou vydavatelství Supraphon navazuje na svůj loňský úspěšný počin "Beat Line". čtěte zde
Vydáno: 05.03.2017 15:10 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Různí - Beat Line 1967-1969 8/10
Různí - Beat Line 1967-1969 Vydavatelství Supraphon se rozhodlo znovu zmapovat tuzemské bigbítové dění druhé poloviny šedesátých let. Zatímco aktuálně vydalo dvojkompilaci "Big Beat Line 1965-1968", vše odstartovalo už loni taktéž dvojalbem "Beat Line 1967-1969", které se především ohlédlo za dvěma slavnými beatovými festivaly. čtěte zde
Vydáno: 04.03.2017 18:20 v sekci Recenze - Milan Menčík
Animals As Leaders - The Madness of Many 7/10
Animals As Leaders - The Madness of Many Jedni z předních představitelů moderního metalu, Animals As Leaders, jsou zpět. Po vydařeném albu "The Joy of Motion" z roku 2014 přišli loni pokrokoví instrumentalisté s velmi intenzivním počinem "The Madness of Many". Jedná se v diskografii skupiny o vrcholné dílo, nebo spíše o přešlap? čtěte zde
Vydáno: 03.03.2017 15:01 v sekci Recenze - Matěj Kostruh
Wohnout - Sladkých dvacet na Vyžlovce 7/10
Wohnout - Sladkých dvacet na Vyžlovce Uteklo to. Wohnouti slaví již druhý křížek na krku a jako správná kapela se to rozhodla oslavit pořádným koncertem ve zdomácnělém areálu koupaliště Vyžlovka. Nechybí vybraní hosté ani pečlivý řez diskografií. To vše je pro fanoušky zaznamenáno na DVD i na CD, které jsou součástí tohoto narozeninového balíčku. čtěte zde
Vydáno: 02.03.2017 14:10 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Twin Atlantic - GLA 8/10
Twin Atlantic - GLA Je to alternativní rock? Je to emo? Je to punk-rock? A není to nakonec jedno? Skotská čtveřice Twin Atlantic i na třetím albu "GLA" potvrzuje své vysoké kvality, a i když i nadále tak trochu čeká na objevení, dokáže vám i ze své nenápadné pozice pořád solidně nakopat zadek. čtěte zde
Vydáno: 01.03.2017 13:20 v sekci Recenze - Jan Trávníček
John Mayall - Talk About That 8/10
John Mayall - Talk About That Britský bluesman John Mayall by ve svých třiaosmdesáti letech i po desítkách alb mohl pověsit kariéru na hřebíček a užívat si zaslouženého statusu legendy. Ale blues je, jak se zdá, životodárným pohonem, a Mayall tak v lednu vydal zbrusu nové album "Talk About That". Jaké je? čtěte zde
Vydáno: 28.02.2017 15:28 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Queen - On Air 8/10
Queen - On Air Queen opět sáhli do archivů, aby tentokrát zmapovali úplné začátky své kariéry, ale i část té, ve které již byli slavní. Vznikla tak kolekce čtyřiadvaceti nově vydaných a zremasterovaných skladeb, které se vměstnaly na plochu dvou stříbrných disků. Ty svým vzhledem stylově připomínají studiové kotouče. čtěte zde
Vydáno: 27.02.2017 17:02 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Lower Than Atlantis - Safe In Sound 8/10
Lower Than Atlantis - Safe In Sound Mají za sebou předskakování A Day To Remember, All Time Low i You Me At Six a jejich dosud největší hit "Here We Go" má sílu jako lokomotiva. Lower Than Atlantis jsou na cestě k tomu stát se minimálně klubovou senzací a pomoci jim v tom má novinka "Safe In Sound". Jaká je? čtěte zde
Vydáno: 27.02.2017 00:00 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Lenka Nová & Michal Horáček - Čtyřicítka 8/10
Lenka Nová & Michal Horáček - Čtyřicítka "Už mi lásko není třicet let, už mi není ani třicet pět..." Tam někde začíná nahrávka Lenky Nové a Michala Horáčka s výmluvným názvem "Čtyřicítka". Společně na ní rozvíjí téma, které nakousli na "Ohroženém druhu". čtěte zde
Vydáno: 26.02.2017 18:12 v sekci Recenze - Tomáš Parkan
Glenn Hughes - Resonate 8/10
Glenn Hughes - Resonate "Voice of Rock", jak zní titul Glenna Hughese, člena mnoha významných hudebních uskupení (Deep Purple, Black Sabbath či Black Country Communion), zanechal i českou stopu v podobě spolupráce s Monkey Business. A po osmi letech vydal novinku "Resonate", která vůbec není špatná. čtěte zde
Vydáno: 26.02.2017 14:02 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
David Bowie - No Plan (EP) 9/10
David Bowie - No Plan (EP) David Bowie je i rok od své smrti stále středem pozornosti. Byl zde muzikál, mohli jsme vyrazit do kina na prohlídku výstavy o jeho životě, album "Blackstar" získalo Grammy i Brit Award. Nyní přichází čtyřskladbové EP "No Plan", Bowieho pozdrav z jiného světa. čtěte zde
Vydáno: 25.02.2017 17:30 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
The Weeknd - Starboy 6/10
The Weeknd - Starboy S nedávným českým vydáním vinylu jsme se vrátili k třetí desce kanadského zpěváka a producenta The Weeknda. Držitel dvou cen Grammy se na něm snaží mezi všemi těmi večírky, drogami a drahými šperky najít sám sebe. "Nemodlíme se za lásku, ale za nová fára," zpívá v titulním singlu "Starboy". Kým se tedy stal? čtěte zde
Vydáno: 25.02.2017 10:42 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Různí - T2 Trainspotting (Soundtrack) 9/10
Různí - T2 Trainspotting (Soundtrack) Když je řeč o "Trainspottingu", snad ani není možné nevyzdvihnout soundtrack. Jen málo filmů je tak úzce spojeno se svým hudebním doprovodem a má tak příhodnější kompilaci jako tento snímek. Sluch a šikovné ruce filmařů při výběru interpretů stvrzuje také pokračování "T2 Trainspotting". čtěte zde
Vydáno: 24.02.2017 13:00 v sekci Recenze - Simona Knotková
Rag'n'Bone Man - Human 6/10
Rag'n'Bone Man - Human Britský hudebník Rag'n'Bone Man si hned na počátku své kariéry připsal několik velkých úspěchů. Objevil se v nominaci na BBC Music Sound Of 2017, kde nakonec skončil druhý, cenu Brits Critics' Choice Awards 2017 dokonce vyhrál a jeho singl "Human" se stal obrovským hitem. Jak ale dopadl očekávaný debut? čtěte zde
Vydáno: 23.02.2017 17:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Citron - Rebelie rebelů 8/10
Citron - Rebelie rebelů Mediálně rozšířená kauza o rozkolu v Citronu způsobila mnoho zlé krve. Následky na sebe nenechaly dlouho čekat. Došlo na rozdělení skupiny, což zákonitě přineslo i rozdělení kdysi jednotného šiku fanoušků. Nechme stranou emoce a pojďme se podívat, jak ve výsledku dopadlo nové album "Rebelie rebelů". čtěte zde
Vydáno: 22.02.2017 13:00 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Limetal - Limetal 7/10
Limetal - Limetal Odštěpek Citronu Limetal přichází na hudební trh s debutovým studiovým albem. Lze ho chápat i jako start nové kapitoly fungování party kamarádů, kteří spolu hráli už roky a nyní se s plnou vervou chystají zdolat nové výzvy. Start se jim každopádně povedl. čtěte zde
Vydáno: 22.02.2017 09:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Holden - Střepy v postelích 4/10
Holden - Střepy v postelích Holden Caulfield se minulý rok rozhodli zkrátit název na Holden, odklonili se od původního žánru a texty už mají pouze v mateřském jazyce. Jejich druhá debutová deska "Střepy v postelích" má ale mnohem více neduhů než kvalit. Bohužel. čtěte zde
Vydáno: 21.02.2017 17:30 v sekci Recenze - Hana Bukáčková
Amy MacDonald - Under Stars 8/10
Amy MacDonald - Under Stars Skotská zpěvačka Amy MacDonald se vrací se svým čtvrtým albem po vůbec nejdelší pauze v její kariéře. Na novinku "Under Stars" se čekalo téměř pět let s očekáváním, kam se nyní téměř třicetiletá zpěvačka hudebně posunula. A posunula se rozhodně správným směrem. čtěte zde
Vydáno: 20.02.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Periphery - Periphery III: Select Difficulty 9/10
Periphery - Periphery III: Select Difficulty Šestihlavá saň Periphery pokračuje ve své spanilé jízdě na poli moderního heavy metalu. Pouhý rok a půl po vydání koncepčního dvojalba "Juggernaut" se loni Američané dostavili s přímočařejší novinkou "Periphery III: Select Difficulty". Mohlo by jít snad o pověstné přelomové album? čtěte zde
Vydáno: 18.02.2017 09:50 v sekci Recenze - Matěj Kostruh
Cherry Glazerr - Apocalipstick 7/10
Cherry Glazerr - Apocalipstick Americká rocková parta Cherry Glazerr vznikla v roce 2013 a k letošnímu roku si nadělila třetí album, díky kterému konečně probourala pomyslnou zeď a dostala se do širšího povědomí. Novinka "Apocalipstick" je totiž po předchozích dvou ne zcela dotažených počinech prvním opravdu silným materiálem skupiny. čtěte zde
Vydáno: 15.02.2017 19:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko

ALBUM TÝDNE 12/2017

Anna K.
Světlo

Více než pětileté čekání na nové řadové album Anny K. je u konce. Zpěvačka se rozhodla do domovů letitých fanoušků přinést "Světlo" a pevně věří, že s aktuální nahrávkou najde i nové posluchače. Šance na to s deskou, ze které dýchá život, rozhodně má.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Pá 24.03.
The Pigeon Detective (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
So 25.03.
Macy Gray (USA) (Sono Centrum, Brno)
Ne 26.03.
Kid Ink (USA) (Roxy, Praha)
St 29.03.
Parkway Drive (AUS) + Asking Alexandria (UK) (Forum Karlín, Praha)
Čt 30.03.
Us The Duo (USA) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 30.03.
Korn (USA) + Heaven Shall Burn (DE) + Hellyeah (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Dave Matthews & Tim Reynolds (USA) (Forum Karlín, Praha)
Ne 02.04.
Counterfeit (UK) (Chapeau Rouge, Praha)
Po 03.04.
Deaf Havana (UK) (Rock Café, Praha)
So 08.04.
Cigarettes After Sex (USA) (Fléda, Brno)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Lady Gaga Madonna Sia Rihanna Coldplay Ewa Farna AC/DC Beyoncé Kryštof Adele The Cure Ed Sheeran Metallica Lana Del Rey Ben Cristovao Lucie Bílá Aneta Langerová Tomáš Klus Taylor Swift Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver