Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Soutěž o auto, zájezdy, notebooky - www.POJISTENI.cz
Bee Gees - Timeless: The All-Time Greatest Hits 6/10
Bee Gees - Timeless: The All-Time Greatest Hits Bee Gees jsou sice už dávno neexistující kapelou, jejich silný odkaz však stále funguje a asi ještě dlouho bude. Letos si připomínají čtyřicet let horečky sobotní noci znovu vydaným soundtrackem a jako předkrm má fungovat tento výběr největších hitů. čtěte zde
Vydáno: 04.05.2017 17:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Norma Jean Martine - Only In My Mind 8/10
Norma Jean Martine - Only In My Mind Norma Jean Martine má ve svých čtyřiadvaceti letech za sebou přesídlení z USA do Británie a psaní skladeb třeba pro Ronana Keatinga či Lenu. Letos se ale po několika letech příprav dočkala svého sólového debutu "Only In My Mind". A ten je krásnou ukázkou pop-rockového písničkářství. čtěte zde
Vydáno: 04.05.2017 09:50 v sekci Minirecenze - Honza Balušek
Sheryl Crow - Be Myself 8/10
Sheryl Crow - Be Myself Desáté studiové album americké zpěvačky a multiinstrumentalistky Sheryl Crow je avizováno jako obligátní návrat ke kořenům. A je to tak: "Be Myself" posluchače může vrátit do 90. let minulého století, kdy byla Sheryl na svém uměleckém i komerčním vrcholu. čtěte zde
Vydáno: 03.05.2017 18:30 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Foster The People - III 5/10
Foster The People - III Třetí studiová deska a český koncertní debut v rámci festivalu Rock For People - to jsou benefity, které rok 2017 skýtá pro tuzemského fanouška indie popařů Foster The People. Ještě než se tak stane, máme tu ale přípravu v podobě třístopového EP "III". čtěte zde
Vydáno: 03.05.2017 15:00 v sekci Minirecenze - Simona Knotková
Petr Janda - Ještě držím pohromadě 8/10
Petr Janda - Ještě držím pohromadě Petr Janda v průběhu několika desetiletí své hudební kariéry nebyl spjat pouze s Olympikem, ale našel si i chvíle pro svoji sólovou dráhu. Nebylo jich mnoho, byly však o to vzácnější a letos je ta pravá chvíle si to nejlepší připomenout na jednom sampleru s názvem "Ještě držím pohromadě". čtěte zde
Vydáno: 03.05.2017 09:45 v sekci Recenze - Milan Menčík
Liv Sin - Follow Me 6/10
Liv Sin - Follow Me Švédská metalová parta Sister Sin navzdory velké popularitě nejen v domovské krajině, ale zejména u našich západních sousedů, v roce 2015 ukončila po třinácti letech fungování aktivní činnost. Zpěvačka Liv Jagrell však dlouho nezahálela a založila si nový projekt Liv Sin, se kterým vydává svůj první počin. čtěte zde
Vydáno: 02.05.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Deep Purple - inFinite 8/10
Deep Purple - inFinite Logo Deep Purple na obalu nového alba, které je tvořené lodní stopou v ledu, znázorňuje ležatou osmičku, což koresponduje se samotným názvem a překladem slova ifinity, tj. nekonečno. Ale zároveň jej lze brát jako chytře postavenou hříčku ve smyslu konečná. čtěte zde
Vydáno: 02.05.2017 08:30 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
John Mayer - The Search For Everything 9/10
John Mayer - The Search For Everything Po dvou albech silně ovlivněných country a americanou ("Born And Raised" a "Paradise Valley") se zpěvák, kytarista a skladatel John Mayer na novince opět více stylově rozmáchl. Výsledkem jeho více než dvouleté práce je výtečná pestrá deska "The Search For Everything". čtěte zde
Vydáno: 01.05.2017 11:37 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Life Of Agony - A Place Where There's No More Pain 8/10
Life Of Agony - A Place Where There's No More Pain Brooklynští Life Of Agony patřili v devadesátých letech k nejzajímavějším rockovým uskupením. Na konci století však na členy skupiny přišla krize a nadějná kapela se rozpadla. V roce 2002 sice přišel comeback, ale po jednom albu formace znovu ukončila svou činnost. Nyní to zkoušejí znovu a mnohem lépe. čtěte zde
Vydáno: 01.05.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Sebastian - Hvězdy 5/10
Sebastian - Hvězdy Když před dvěma roky Sebastian zveřejnil videoklip k písničce "Toulavá", asi nikdo nečekal, jak velký úspěch s ní bude mít. Nahrát celou debutovou desku "Hvězdy" mu ale trvalo více než dva roky a je z ní bohužel poznat, že jednoduchá a radostná práce to zrovna nebyla. čtěte zde
Vydáno: 30.04.2017 15:30 v sekci Minirecenze - Honza Balušek
Michelle Branch - Hopeless Romantic 7/10
Michelle Branch - Hopeless Romantic Ač to zní vůči umělcům krutě, nejlepší počiny většinou přicházejí po některé smutné události v jejich životě. Americká písničkářka Michelle Branch po rozvodu se svým manželem Teddym Landauem složila nový materiál pro svou třetí desku "Hopeless Romantic" po čtrnácti letech. A inspirovaný je právě nešťastnou láskou. čtěte zde
Vydáno: 30.04.2017 11:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Little Mix - Glory Days 6/10
Little Mix - Glory Days Britská dívčí čtyřka Little Mix vyhrála v roce 2011 britský X Factor a stále je jedinou skupinou, které se to povedlo. Od té doby nás pravidelně zásobuje svými singly a deskami, z nichž ta poslední, "Glory Days", opět obsahuje slušnou hitovou nálož. Ale taky pár písniček, které se dají jen přeskočit. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2017 18:15 v sekci Minirecenze - Honza Balušek
Martin Kratochvíl a Jazz Q - Elegie (rozšířená edice) 8/10
Martin Kratochvíl a Jazz Q - Elegie (rozšířená edice) Není to krásné, když domácí hudební rodinné stříbro vydávají zahraniční společnosti? Třeba takový Fišerův soundtrack k filmu Jaromila Jireše "Valerie a týden divů". Nebo Liškův "Spalovač mrtvol". Teď tuto řadu rozšiřuje reedice alba "Elegie" od Jazz Q. A že se máme od našich severních sousedů co učit. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2017 15:30 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Goldfrapp - Silver Eye 7/10
Goldfrapp - Silver Eye Chameleoni. Takové pojmenování se nejčastěji pojí se skupinou Goldfrapp. Každá jejich deska přinesla jiné pocity, ale vše se vznášelo v éterických kosmických dálkách snového makrouniverza. Nyní se duo vrací z průzkumů jednotlivých světů, aby nám na "Silver Eye" prozradilo, jaké druhy magie jim vládnou. čtěte zde
Vydáno: 29.04.2017 09:00 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Gorillaz - Humanz 8/10
Gorillaz - Humanz Damon Albarn není zrovna typem muzikanta, který by usnul na vavřínech, naopak neustále pracuje na nových projektech. Nejnověji opět spojil síly s výtvarníkem Jamiem Hewlettem, aby po sedmi letech společně připravili čtvrtou fázi úspěšného projektu Gorillaz, v jejímž centru stojí nové album "Humanz". čtěte zde
Vydáno: 28.04.2017 08:10 v sekci Recenze - Jakub Malar
B-Side Band - 10 let 8/10
B-Side Band - 10 let Za tu desítku let na scéně se brněnský B-Side Band vypracoval na tuzemskou jazzovou jistotu. Za sebou mají řadu funkčních spoluprací i vyprodaná turné. Deset let a kapela na vrcholu - to je ideální moment pro zevrubnou rekapitulaci, která je obsahem nedávno vydaného, nabitého CD s příznačným názvem. čtěte zde
Vydáno: 27.04.2017 19:00 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Texas - Jump On Board 5/10
Texas - Jump On Board Sharleen Spiteri je zpět i se svými parťáky a přináší další kolekci deseti skladeb nazvanou "Jump On Board". Texas jsou na scéně již třicet let a tohle je jejich již devátá studiovka. Pro kapelu prý znamená nový začátek, má však partička ze Skotska i v roce 2017 co nabídnout? čtěte zde
Vydáno: 27.04.2017 14:11 v sekci Recenze - Ondřej Kocáb
Alfahanne - Det Nye Svarta 7/10
Alfahanne - Det Nye Svarta Švédská parta Alfahanne má zajímavý recept na úspěch. V jejich hudbě se totiž snoubí klasický dirty rock'n'roll s black metalem. S touto nevšední žánrovou směskou uvařili již tři alba. Na to nejnovější "Det Nye Svarta" se podíváme v následující recenzi. čtěte zde
Vydáno: 26.04.2017 16:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Tomáš Klus - Živ je (live) 7/10
Tomáš Klus - Živ je (live) Tomáš Klus se loni vrátil na koncertní pódia comebackovým turné s názvem "RecyKlus tour". Letos na něj navazuje dalšími koncerty a fanoušky na něj láká i prvním koncertním záznamem ve své diskografii "Živ je". Objevuje se na něm přesně takový, jaký je. čtěte zde
Vydáno: 26.04.2017 09:10 v sekci Recenze - Milan Menčík
Psykup - Ctrl+Alt+Fuck 9/10
Psykup - Ctrl+Alt+Fuck Novinka experimentátorů z Toulouse, kteří si již od roku 1995 říkají Psykup, je určena všem, kteří opovrhují hudebními hranicemi. Tihle Frantíci nezapřou inspiraci u Mikea Pattona, jehož vliv je citelný v každé z písní šesté a zároveň vůbec nejlepší nahrávky "Ctrl+Alt+Fuck". čtěte zde
Vydáno: 21.04.2017 13:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko

ALBUM TÝDNE 21/2017

Insania
Na počátku byl spam

"Humor nemá být laskavej, má ti hnout se žlučí a čím je lepší, tím víc lidí vytočí." Téměř čtyři roky jsme museli vyčkat na další studiovou desku brněnské Insanie a Polyho brutálně pokleslou poetiku. Jejich poslední tři počiny patří k vrcholu tuzemské crossoverové scény, i proto byla očekávání vysoká.

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)


Chaty

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

St 24.05.
Depeche Mode (UK) (Eden Arena, Praha)
Pá 26.05.
Agnes Obel (D) (Palác Akropolis, Praha)
So 27.05.
Mezi ploty (Bohnice, Praha)
Ne 28.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
Po 29.05.
Rammstein (DE) (Eden Arena, Praha)
St 07.06.
Gojira (Lucerna Music Bar, Praha)
Ne 11.06.
Aerodrome 2017 (Letiště Letňany, Praha)
Po 12.06.
System Of A Down (USA) (O2 Arena, Praha)
St 14.06.
Alter Bridge (USA) (Forum Karlín, Praha)
Po 26.06.
The 1975 (UK) (Forum Karlín, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Beyoncé Lady Gaga Coldplay Madonna Sia Ewa Farna Rihanna AC/DC Kryštof Adele The Cure Ed Sheeran Taylor Swift Lana Del Rey Lucie Bílá Metallica Ben Cristovao Aneta Langerová Tomáš Klus Britney Spears
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver