Sledujte musicserver.cz také na Facebooku!
Pojištění.cz - nejširší nabídka online pojištění v ČR!
Hurts - Desire 8/10
Hurts - Desire Britské duo Hurts to nemá u fanoušků zrovna lehké. Většina se připoutala k jejich téměř bezchybnému debutu "Happiness" a už sedm let očekávají ještě uhrančivější hudbu, ze které jim bude běhat mráz po zádech. Adam a Theo ale mají ambice stát se popovými velikány a způsobem jim vlastním vše vedou po dobré cestě. čtěte zde
Vydáno: 04.10.2017 09:30 v sekci Recenze - Tomáš Navrátil
Mastodon - Cold Dark Place (EP) 7/10
Mastodon - Cold Dark Place (EP) Půl roku po vydání "Emperor of the Sand" se americké hvězdy moderně střiženého, ale ne úplně snadno škatulkovatelného metalu Mastodon znovu hlásí o slovo. A hned s novým (přesněji dosud neslyšeným) materiálem. Na hrací ploše lehce přesahující dvacet minut přináší EP "Cold Dark Place" čtveřici skladeb. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2017 15:00 v sekci Minirecenze - Jiří V. Matýsek
Bon Jovi - Bon Jovi 7/10
Bon Jovi - Bon Jovi Zpěváci i kapely nevydávají pouze audio CD či obrazová DVD. Vycházejí o nich i nejrůznější knihy. Díky navázané spolupráci s nakladatelstvím Omega budou mít čtenáři musicserveru nyní možnost víc nahlédnout pod pokličku některých hudebníků. Začínáme u Bon Jovi. čtěte zde
Vydáno: 03.10.2017 09:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Josh Todd & The Conflict - Year Of The Tiger 8/10
Josh Todd & The Conflict - Year Of The Tiger Nová skupina lídra amerických rockerů Buckcherry má výmluvné jméno Josh Todd & The Conflict. Zatímco v domovské skupině to v poslední době trochu vřelo a ani poslední desky už neměly ten správný groove, nová parta Joshe Todda šlape jak hodinky a debut "Year Of The Tiger" je pořádně našlápnutý rock'n'roll. čtěte zde
Vydáno: 02.10.2017 13:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Imodium - Element 8/10
Imodium - Element Broumovská parta Imodium se po čtyřech letech studiově vrací s novinkou "Element", na které si sice ponechala svůj obvyklý rukopis, ale přesto překvapuje tvrdším a syrovějším soundem i velmi vyrovnaným materiálem. Ten se pokusí obstát v konkurenci předchozího, rovněž velmi povedeného počinu "Valerie". čtěte zde
Vydáno: 02.10.2017 00:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Beth Hart - Fire On The Floor 8/10
Beth Hart - Fire On The Floor Už 6. listopadu vystoupí v pražském Foru Karlín zpěvačka, klavíristka, kytaristka, textařka, perkusionistka, hráčka na basovou kytaru i cello Beth Hart. A protože ne každý si je možná jistý, že ví, co je vlastně zač a že by tam neměl chybět, přispěchali jsme před koncertem s recenzí jejího posledního alba. čtěte zde
Vydáno: 01.10.2017 16:30 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Oh Wonder - Ultralife 8/10
Oh Wonder - Ultralife Možná jste o nich ještě nikdy neslyšeli, oni už ale za sebou mají vyprodané koncerty po celém světě, turné, na němž předskakovali zpěvačce Halsey, a více než půl miliónu prodaných nosičů debutového alba. Jsou dva, pocházejí z Londýna a po desce "Ultralife" jim bude patřit svět. Kdo jsou Oh Wonder? čtěte zde
Vydáno: 30.09.2017 12:30 v sekci Recenze - Jan Trávníček
Lady Gaga - Gaga: Five Foot Two 7/10
Lady Gaga - Gaga: Five Foot Two Lady Gaga stále sklízí řadu úspěchů. Do portfolia svých cen si připisuje prestižní televizní cenu Emmy za vystoupení na finále Super Bowlu. O přípravách na tuto dosud největší akci v její kariéře, ale i o nahrávání alba "Joanne" zpěvačka vypráví v novém dokumentu s názvem "Gaga: Five Foot Two". čtěte zde
Vydáno: 28.09.2017 09:49 v sekci Minirecenze - Tomáš Navrátil
Prophets Of Rage - Prophets Of Rage 5/10
Prophets Of Rage - Prophets Of Rage Velká jména, jasná filozofie, skvělí hudebníci a vhodně zvolená doba. Mohlo by se na vzniku superskupiny Prophets Of Rage a jejího eponymního debutu vůbec něco pokazit? Kapela založená členy Rage Against The Machine, Cypress Hill a Public Enemy je ale efektivnější spíš naživo než ve studiu. čtěte zde
Vydáno: 27.09.2017 11:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Steven Wilson - To The Bone 9/10
Steven Wilson - To The Bone Novinka Stevena Wilsona s názvem "To The Bone" dokazuje, jak může být ošidné dopředu posuzovat budoucí kvalitu nové nahrávky podle vydaných singlů, kdy každý přinášel trochu jinou náladu. Jak nakonec nový počin dopadl, se můžete dočíst v recenzi. čtěte zde
Vydáno: 26.09.2017 11:30 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Foo Fighters - Concrete And Gold 9/10
Foo Fighters - Concrete And Gold Když v roce 2014 po garážově pojaté nahrávce "Wasting Light" vyšlo album "Sonic Highway", na kterém skupina natočila písně dle koloritu města, kde zrovna působila, zdálo se, že bylo experimentům učiněno zadost. Chyba lávky. Novinka "Concrete And Gold" sype na nepřipravené posluchače změny mírou vrchovatou. čtěte zde
Vydáno: 25.09.2017 13:30 v sekci Recenze - Tomáš Rozkovec
Lvmen - Mitgefangen Mitgehangen 9/10
Lvmen - Mitgefangen Mitgehangen Hypnotičtí milovníci temnoty a poetiky spisovatele Vladislava Vančury Lvmen jsou už dnes tak trochu klasiky domácí tvrdě-alternativní scény. Se svou tvorbou nijak nespěchají, po devíti letech vydávají nástupce alba "Heron", novinku nazvanou "Mitgefangen Mitgehangen". čtěte zde
Vydáno: 22.09.2017 16:30 v sekci Recenze - Jiří V. Matýsek
Aneta Langerová - Na vlně Radosti 8/10
Aneta Langerová - Na vlně Radosti Aneta Langerová nenatáčí studiová alba jak na běžícím pásu a možná i to je jedním z důvodů, proč téměř z každého turné vydá oficiální živák. Mimořádně povedenou poslední řadovku "Na Radosti" tak nemohlo čekat nic jiného než její koncertní ekvivalent. A nutno hned na začátku napsat, že velmi povedený. čtěte zde
Vydáno: 22.09.2017 10:30 v sekci Recenze - Milan Menčík
Jana Jelínková - Dáma s čápem 7/10
Jana Jelínková - Dáma s čápem Jana Jelínková má hodné spoluhráče. Pánové ze ska kapely Sto zvířat jí totiž složili a pomohli natočit debutové sólové album "Dáma s čápem" psané zpěvačce přímo na tělo. Její osobitý projev navíc podtrhují skvělé texty Tomáše Belka, který velmi zdárně vystihl naturel své spoluhráčky. čtěte zde
Vydáno: 21.09.2017 13:00 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Eskimo Callboy - The Scene 6/10
Eskimo Callboy - The Scene Hvězda německé electronicorové party Eskimo Callboy stále stoupá. Důkazem je i povedený koncert na letošním ročníku Rock for People, kde si poradili i s hlavním pódiem. Již předchozí deska je vyšvihla do předních linií subžánru a novinkou "The Scene" se pokusí své místo na slunci minimálně udržet. čtěte zde
Vydáno: 19.09.2017 11:30 v sekci Minirecenze - Ondřej Hricko
Tata Bojs & SOČR - Live 7/10
Tata Bojs & SOČR - Live Tata Bojs si v listopadu 2016 na pódiu Fóra Karlín vyzkoušeli unikátní spojení se Symfonickým orchestrem Českého rozhlasu. Výborný zvukový záznam koncertu je suvenýrem pro ty, co tam byli. Pro ty, kteří to čest neměli, je tu pak CD a LP "Live". čtěte zde
Vydáno: 18.09.2017 18:00 v sekci Recenze - Pavel Parikrupa
Sparks - Hippopotamus 9/10
Sparks - Hippopotamus V záplavě prostoduchých tancovaček a rádiových jednohubek jsou veteráni Sparks výjimkou i důkazem, že existuje také překvapivý, nejednoznačný a přemýšlivý pop s přesahem. Bratrské duo Ron a Russell Maelovi to dokazuje i po více než čtyřiceti letech s novinkou "Hippopotamus". čtěte zde
Vydáno: 18.09.2017 10:15 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Diana Krall - Turn Up The Quiet 9/10
Diana Krall - Turn Up The Quiet Kanadská jazzová pianistka Diana Krall se po poměrně dlouhé době vrátila k tomu, co ji vyneslo na její krallovský trůn a výsostné postavení na světové hudební scéně. Na desce "Turn Up The Quiet" si ve své charakteristické intimní atmosféře excelentně pohrává s jazzovými a popovými standardy. čtěte zde
Vydáno: 16.09.2017 14:00 v sekci Recenze - Tomáš Parkan
Horkýže Slíže - Pustite Karola 7/10
Horkýže Slíže - Pustite Karola Pět let po vydání "St. Mary Huana Ganja" vydává slovenská stálice Horkýže Slíže nové album "Pustite Karola", na kterém přichází z další várkou třeskutých fórků i svižného kytarového punk-rocku. Jedna z nejúspěšnějších kapel našich východních sousedů své fanoušky ani tentokrát rozhodně nezklame. čtěte zde
Vydáno: 15.09.2017 14:00 v sekci Recenze - Ondřej Hricko
Ben Cristovao - Poslední 7/10
Ben Cristovao - Poslední Ben Cristovao patří mezi interprety, kteří svou tvorbu prezentují hlavně na internetu, a neskalní fanoušci se v záplavě jeho klipů a featuringů mohou snadno ztratit. Na začátku prázdnin však na tričku vydal EP "Poslední", které si už nyní můžeme poslechnout i na streamovacích službách. čtěte zde
Vydáno: 14.09.2017 18:00 v sekci Minirecenze - Honza Balušek

ALBUM TÝDNE 42/2017

Wolf Alice
Visions Of A Life

Ještě před relativně nedávnou dobou to prý byli nesmělí folkaři, kteří neuměli pořádně hrát na svoje nástroje. Těžko tomu věřit. Po dvou letech jsou Wolf Alice venku s druhou studiovou nahrávkou a opět je to nekompromisní útok na britský kytarový trůn.

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 17.10.
Fink (UK) (Fléda, Brno)
St 18.10.
Fink (UK) (Roxy, Praha)
Pá 20.10.
BE25: James Zabelia (UK) (Roxy, Praha)
So 21.10.
BE25: Dirtyphonics (FR) (Roxy, Praha)
Ne 22.10.
BE25: Eskimo Callboy (DE) (Roxy, Praha)
Po 23.10.
BE25: Goldfrapp (UK) (Roxy, Praha)
St 25.10.
BE25: Soundz Czech (Roxy, Praha)
Čt 26.10.
Nick Cave & The Bad Seeds (AUS/UK) (O2 Arena, Praha)
Pá 27.10.
BE25: Stimming (DE) (Roxy, Praha)
So 28.10.
BE25: Stephan Bodzin (DE) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Coldplay Beyoncé Sia Ewa Farna Rihanna Lady Gaga Madonna Kryštof The Cure Adele AC/DC Linkin Park Katy Perry Lucie Bílá Taylor Swift Metallica Ben Cristovao Marilyn Manson David Bowie Lil Wayne
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2017 IMEG s.r.o.
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Mobilní verze | ISSN 1804-5529
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
DOPORUČUJEME: Kupte si nejprodávanější hosting v ČR se slevou 50% (slevový kód: MUSICSERVER)
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver