• Texty? (Lk_s, 11.05.2009 00:33) Reagovat

    Mohl by mě prosím někdo vysvětlit, co je na vyňatém textu (ano myslím tohle: "Hledal jsem v chaosu řád a našel jsem neřáda, hledal jsem pevný bod v tomto oběhu, jak ale chceš, aby Ti nože projevily něhu? Žena růže píseň kost žena píseň žena láme růže žena líže kost.") natolik geniálního? Neberu komentáře typu: "Ty to tam jako opravdu necítíš?", nebo "Jestli ti tohle nepřijde úplně totálně geniální, tak jsi přízemní tupec a nemá cenu se s tebou vůbec bavit". Btw. je sice pravda, že recenze má být subjektivní, ale veřejně tu přiznat, že to CD mělo 10/10 jestě před prvním poslechem je trošku úlet. (Btw. proti hudební stránce WWW nemám zhola nic a kluci mají v tomto směru můj velký obdiv, ale texty jsou proste většinou o hovně... Ostatně jak je v ČR zvykem :)

  • benda (stromx, 11.05.2009 09:27) Reagovat

    uvidel jsem 10/10 a rikal si, to bude benda, a je:)

  • překlep? (alanP, 11.05.2009 14:00) Reagovat

    výrůstek plný ideálů - to jako podle vzoru zlý výrůstek Hugo ?

  • ... (jan cézar, 11.05.2009 14:32) Reagovat

    bože, co se to tady zase rozjíždí...o významu slov geniální text se tady vedou debaty vo hovně tak přihazuju:)...osobně texty až tolik neřešim přesně z důvodu toho, že sou to většinou plky vo ničem a takovej masochista abych poslouchal Kryštof, který prej texty zvládaj nejsem...konkrétně WWW maj zvláštní poetiku, hrajou si se slovama a má to hlavu a patu...jo, je to složitější, sofistikovaný odkazování, významy vyskakujou zpětně ale neni to kecání vo čmelákovi ani vo bílý orchideji a to ocen'uju..geniální je možná silný slovo ale z Čech se mu přibližujou nejvíc...

  • neřešte to (Patras, 11.05.2009 19:48) Reagovat

    Neřešte texty! Je dobré že aspon máme v česku nějaký hip hop který se vyhýbá konvencím

  • co?:-) (Casper, 12.05.2009 13:24) Reagovat

    Z každýho kdo tady prudí nakonec vyleze, že to ještě neslyšel. Já to jedu už nonstop v autě druhým týdnem....což je cca 10-té přehrání a nemohu se stále nabažit. Nemám rád hiphop, českým autorům se obloukem vyhýbám, abych se nemusel zabývat přiblblostí jejich textů, ale tohle je fakt naprosto z jiný planety. Kdo neslyšel nemůže soudit, ale zase jim celkem věřím, že nemohou pobrat ten úryvek, co autor recenze použil, páč ten je bez zbylého textu naprosto zavádějící. My co jsme slyšeli, tak víme a s autorovi rozumíme.:-)
    PS: Dovolím si říci, že v naší zemi není lepších umělců než jsou WWW....a za tím si pevně stojím!:-)

  • Titulek (Jan Mrázek, 13.05.2009 12:04) Reagovat

    Tak jsem si to abum musel poslechnout po té recenzi a diskuzi co se zde rozjela a myslím, že ta diskuze o textu je zcela mimo. Musíte si to poslechnout v kontextu té skladby, pak to působí zcela jinak než takto vytržené... Jinak album to je hodně zvláštní, není to jednoduché album, je potřeba ho poslouchat, není to přímočaré a prvoplánové, texty mají hloubku a syrovost, která je podpořena i hodně minimalistickým a industriálním hudebním doprovodem. S hip-hopem jak se dnes prezentuje to má společného hodně málo a není to deska pro 14-ti leté rovnokšilťáky. Ale deska to je určitě skvěla, stojí za poslech.

  • Cože? 10/10? (KarlP, 14.12.2009 21:57) Reagovat

    Cože? Deska nějakých hip-hoperů dostala 10/10? A ještě se jmenují tak hloupě - WWW. No to snad ne! Jsem rozezlen.
    Střih - v rádiu slyším skladbu Anatomie. Ihned mě zaujme. Hledám více informací. Cože, to je od těch WWW co dostali na Musicserveru 10/10? Že by na tom něco bylo?
    Střih - kupuji desku Tanec sekyr. Pouštím si ji odpoledne při práci. Tak předveďte ten váš hip-hop (ironicky).To jsem ovšem neměl dělat. Jsem "rozsekán", jen sedím a skoro ani nedýchám abych nepřišel o žádný tón, žádný slovní obrat. Nábytku nevrzej a automobily pod okny nejezděte ať dobře slyším. Dnes již nic neudělám, skoro ani nemám sílu dojít domů. Ale patří mi to - jakto, že jsem nevěděl nic o takové kapele jako WWW? A navíc pochyboval o plném počtu bodů?
    Jen 10/10? Přimlouval bych se alespoň za dvojnásobek.
    Pokud tohle nebude deska roku, pak už nic (kolik "akademiků" z nějaké poroty cen Anděl ji asi slyšelo?).