Podívejte se na videoklip The Cure The End Of The World

03.08.2004 13:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

The Cure - The Cure
© facebook interpreta
Čtyři roky uplynuly ode dne, kdy britští The Cure přišli s albem "Bloodflowers", donedávna poslední kolekcí nového původního materiálu. Jak už se stalo u kapely dobrým zvykem, mělo jít o desku poslední. V těchto dnech už je však na světě nová studiovka "The Cure" a veškerá fanouškovská základna jistě děkuje bohům, že Robertu Smithovi nadělili tak chabé odhodlání držet slovo.

Prvním singlem alba byla zvolena skladba "The End Of The World". Že jejich jedinečný cit pro tragično a depresi stále funguje, dokazují The Cure nejen skrze píseň samotnou, ale také ve videoklipu, jenž byl natočen v režii zkušené Florie Sigismondi (za sebou má například spolupráci s Davidem Bowiem, Marilynem Mansonem, Trickym, Sheryl Crow či Björk) - tapety se loupou, pokojové květiny hynou, nábytek se hroutí, stěny boří, a když Smith vyleze z polorozpadlého domu ven, vidí nekonečné smetiště. Zkrátka konec světa jak má být. Na internetu si ho můžete užít i vy.

Videoklip "The End Of The World" kapely The Cure si můžete pustit ve formátu Windows Media pro pomalé, nebo rychlé připojení. K dispozici je i formát RealVideo, taktéž pro připojení pomalé a rychlé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY