Paula Temple přiveze do Roxy temně propracované techno

11.01.2019 17:23 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Připravte se na fantasmagorický techno zvuk, při kterém každý okamžik ticha působí ohlušujícím dojmem. Do Prahy se vrací Paula Temple, hluková kouzelnice s patnáctiletou kariérou v zádech. Skladby jako "Deathvox" či "Gegen" se staly hymnami mnoha festivalů po celém světě a zaručily jí pozici jedné z nejoriginálnějších průkopnic moderního techna. Není tak divu, že se objevila i na EP "The Speck Of The Future" Jeffa Millse nebo se podílela na koprodukci alba "Fever Ray", za které si s kolegyní odnesly švédskou Grammy.

Předprodej začíná na akci, která proběhne 5. dubna 2019, začíná 11. ledna přes My Roxy. Pro registrované s desetiprocentní slevou prvních 24 hodin.

Remixů má Paula na kontě též hodně: The Prodigy nebo avantgardní elektronické projekty jako The Knife, Peaches či Planningtorock jí padly pěkně do noty. Poslední tři roky se na svém labelu Noise Manifesto též věnuje sérii spoluprací s názvem Deacon/Reacon, ve které se již objevili rRoxymore, Aisha Devi, SØS Gunver Ryberg a Oni Ayhun. To vše jí přineslo hraní v techno klubech jako Berghain či Tresor a na prestižních festivalech Awakenings, Movement Detroit, Unsound Krakow a mnoha dalších. Momentálně pracuje na vydání svého debutového alba, které již brzy spatří světlo světa. 5. dubna se tak Roxy zahalí do tmy a mlhy a přivítá trochu Berlína.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY