O5 a Radeček natočili klip k singlu "Sex ve sprše" ve vaně

12.01.2019 13:11 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

O5 a Radeček dělají všechno pro to, aby vystoupili ze stínu kapely dvou hitů. Po sedmi letech je na spadnutí vydání nového řadového alba. Ponese název "Dobrý zprávy" a kapela z něj před pár dny představila druhý singl "Sex ve sprše". Nechybí v něm trocha erotiky ani jemná nadsázka a ve výsledku formace ustála možnost spadnout za hranu laciné vulgarity.

"Ráno v den natáčení jsem se probudil s horečkou. Klip jsme natáčeli na podzim v nevytopeném ateliéru a já jsem celou dobu strávil ve vaně ve studené vodě. Naštěstí filmový štáb kolem Kuby Mahdala pak někde sehnal obří ponorný ohřívák, který strčili do vany, a já jsem si natáčení nakonec užil jako někde v termálních lázních," vypráví o vzniku videoklipu zpěvák Tomáš Polák. Lze si vsadit takřka s jistotou, že i díky vcelku povedenému klipu zazní aktuální singl na koncertním turné formace i na letních festivalových pódiích.

Nové album mělo vyjít právě v těchto dnech. Jako u několika tuzemských desek, které měly vyjít na přelomu roku, však i zde dochází k drobnému zpoždění. V tomto případě je způsobeno spoluprací kapely na novém filmu Karla Janáka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY