U2 vydají v únoru reedici alba "No Line On The Horizon", tentokrát ve dvou verzích na vinylu

12.01.2019 14:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Koncem února tohoto roku to bude již deset let, co U2 vydali svoji desku "No Line On The Horizon". A právě toto výročí se kapela rozhodla oslavit reedicí.

Díky tomu, že poslední léta opět rapidně vzrostl zájem o vinyly, bude se nová emise týkat výhradně tohoto formátu. První, základní verze bude mít klasickou černou barvu a v prodeji bude od 22. února. Sběratelé raritních barevných asfaltových placek mohou zaplesat, protože 29. března vyjde zmiňovaný titul v ultra čiré barvě.

Tracklist obou verzí bude stejný. Původní obsah alba se vejde na tři strany desek, čtvrtou doplní dva remixy. O téměř desetiminutovou variaci songu "Magnificent" se postarali pánové Pete Tong a Paul Rogers, o remix písně "I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight" pak Andrew Thomas Holt, kterého hudební svět zná pod uměleckým jménem Redanka.

Všechny položky tracklistu byly pro účely reedice kompletně remasterovány a z originálních materiálů se vycházelo i při tvorbě obalu a speciálního šestnáctistránkového bookletu. Samozřejmě uvnitř každého vinylu nebude chybět ani kartička s kódem pro bezplatné stažení celého obsahu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY