Pam Rabbit by s tanečním singlem "Easy To Believe" mohla být černým koněm národního kola Eurovize

09.01.2019 14:34 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Zatímco loni Mikolas Josef v národním kole Eurovize vyčníval zcela jednoznačně, mezi letošní osmičkou finalistů se jasný favorit na postup do mezinárodního klání hledá hůře. Černým koněm by mohla být Pam Rabbit, která před koncem roku představila debutový singl "Try" a nyní se pochlubila se songem "Easy To Believe". Právě s ním by ráda zaujala v Evropě.

Taneční skladba pracuje s prvky r'n'b, popu i funku, barva zpěvaččina hlasu v ní navíc připomíná třeba Kláru Vytiskovou. Novinka vznikala částečně v Portugalsku za přispění producenta zvaného Soundskillz a později také Borise Carloffa. Její text je oslavou lásky ve všech podobách, včetně té, kterou bychom měli chovat sami k sobě.

"Pro mnohé jsou písničky o lásce jedno velké klišé, podle mě takových skladeb nikdy nebude dost. Ať už je to láska k někomu jinému nebo sama k sobě, je nesmírně důležité věřit, že na každého někde čeká," shrnuje Pam, která se uplynulého ročníku Eurovize zúčastnila jako vokalistka Mikolase Josefa.

Videoklip z dílny režiséra Vladimíra Špičky poodhaluje příběh muže, který není ve svém těle spokojen a přál by si být raději ženou. Sama interpretka tvrdí, že je snímek věnovaný transgenderové komunitě a drag queen scéně. Jedná se o poměrně zábavné zpracování, které s celkovou myšlenkou zdařilého singlu hezky souzní. Tohle by v Evropě nebyla vůbec špatná reprezentace.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY