Sofian Medjmedj chystá svůj první velký koncert

09.01.2019 08:12 - Hana Bukáčková | foto: Lukáš Chromek

Sofian Medjmedj se nyní se svými písničkami chystá na koncertní pódia. Skromný mladík a milovník venkovního parkouru připravuje svůj první samostatný koncert na 25. ledna 2019 v prostorách pražského klubu FAMU, kam pozval několik hostů z řad svých hudebních kolegů. Mezi nimi bude například rapper Reginald, jako support vystoupí mladá poprocková skupina Pilot.

"Termín mého prvního koncertu se blíží a já se snažím veškerý svůj čas dávat do nových písniček, piluji jejich hraní a celkově svůj projev. Před časem jsem vydal malou ochutnávku v podobě live session, kterou si můžete poslechnout na mém kanále YouTube. Jde o můj další singl, k němuž chystám i klip. Těším se na vás na koncertě. Věřím, že bude skvělá atmosféra a budeme se všichni skvěle bavit," láká na svůj večer Sofian.

Mladý hudebník odstartoval svou hudební kariéru díky výhře projektu Vodafone #JETOVTOBĚ. Na základě ní měl možnost natočit singl "TV Shows" s Benem Cristovao s pomocí producentů z The Glowsticks přímo ve slavných studiích Abbbey Road. Na své podzimní realese party přehrál pár nových písní, včetně songu "Čekám na zázrak", který vznikl pod producentským vedením dnes hojně vyhledávaného Lukáše Chromka.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY