Vladivojna vyráží na jarní turné se svým 4Triem a přearanžovanou "Mrtvou"

08.01.2019 19:30 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Vladivojna La Chia má momentálně velmi produktivní období. Dělá několik projektů najednou včetně filmové a divadelní hudby. A s jedním z nich, 4Triem skládajícím se z violocellistky Terezie Kovalové, bubeníka Luboše Pavlíka a nového kytaristy Petra Uvíry, vyráží na turné startující začátkem února v Brně.

Během intimně živelného večera čtveřice představí zhudebněné básně Anny Barkovové ze snímku "8 hlav šílenství", které již dva roky intenzivně prezentuje posluchačům, dojde ale i na sólovou tvorbu, folkové úpravy metalového Vladivojska nebo šílené Vladibajky.

Vladivojna na turné láká nově zaranžovanou písní "Mrtvá". Proč? "Přemýšlela jsem, co vystřelím ven v tomto roce jako první, jestli novou zhudebněnou báseň Barkovové, nebo nějakou úplnou novinku. Nakonec jsem se rozhodla pro 'Mrtvou'. Tato píseň sice vyšla už na první desce Vladivojska, ale já mám ráda změny a překvapení, takže jsem některé původně metalové skladby přearanžovala i se svou akustickou kapelou a hrajeme je na našich koncertech. A jednou z nich je i zimní balada 'Mrtvá'," zdůvodňuje novinku všestranná hudebnice.

Zastávky turné:
6. 2. Brno - Kabinet Múz
7. 2. Havlíčkův Brod - Oko
9. 2. Louny - restaurace Černý kůň
13. 2. Kladno - Dundee
14. 2. Praha - Café V lese
16. 2. Jablonec nad Nisou - klub Na rampě
9. 3. Svitavy - Tyjátr
27. 3. Plzeň - Divadlo pod lampou
29. 3. Kutná hora - Česká 1



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY