V pražském klubu Futurum budou premiérově řádit Otep

08.01.2019 14:07 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Vůbec poprvé do Prahy zavítá americká parta Otep v čele s charismatickou frontwoman říkající si Otep Shamaya, která kapelu založila v roce 2000. Formace čerpající z odkazu Korn či Nine Inch Nails se našemu publiku měla ukázat již v roce 2015. Tehdy měla zahrát společně s The Agonist, koncert byl však zrušen. Půjde tak o oficiální českou premiéru.

Otep dosud vydali osm studiovek a právě k poslední z nich "Kult 45" pojedou evropské turné. Album vyšlo 27. července a Shamaya, jako autorka většiny textů a hudby, se na něm ostře pustila do současného amerického prezidenta, jejž považuje za hrozbu demokracie. Štiplavé texty doplnila o moderní mix rocku a metalu s hutným groovem. Na koncertech kromě Shamayi uvidíme také její spoluhráče, kterými jsou aktuálně kytarista Ari Mihalopoulos, bubeník Justin Kier a baskytarista Drew Barnes.

Vystoupení se uskuteční 24. února v klubu Futurum a v roli hosta se představí mladá formace ze sousedního Rakouska Psycho Village. Vstupenky jsou k dispozici na webu klubu za 425 Kč či na pokladně Lucerna Music Baru a portálech GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY