Robbie Williams ukazuje v "I Just Want People To Like Me" opět trochu rebelie

06.01.2019 11:37 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Britský zpěvák Robbie Williams počátkem prosince oznámil, že v únoru tohoto roku vydá již třetí díl série "Under The Radar". Před pár dny odhalil tracklist a přidal i první ochutnávku v podobě písně "Just Want People To Like Me".

Kolekce "Under The Radar Vol. 3", která přinese opět doposud nevydaný raritní materiál z Robbieho šuplíku, bude v základní verzi obsahovat čtrnáct položek. K mání bude i deluxe verze, která krom CD samotného nabídne i bezplatné stažení dvou dalších skladeb a dárečky v podobě trojice pohlednic (jedna bude od zpěváka vlastnoručně podepsaná), magnetu na ledničku nebo samolepky na okno.

Všechny zmiňované formáty ale budou obsahovat rockově laděný song "Just Want People To Like Me", ke kterému britský zpěvák natočil jednoduchý klip na jedné ze střech v Mexiko City. Stalo se tak během posledního turné k desce "The Heavy Entertainment Show". Jak vizuál ukazuje, tým měl na natočení opravdu málo času. Robbie stojí na střeše před mikrofonem, kření se, ukazuje silácká gesta korespondující s textem písně, prochází se zleva doprava a to vše snímá hned několik kamer. Velké umění tedy v klipu nehledejte.

Pro úplnost dodejme ještě tracklist nadcházející desky. Titul "Under The Radar Vol. 3" bude obsahovat tyto songy: The Impossible, Gold, Dirty Rotten, Good People, Indestructible, Indestructible (Project Money Remix), No F**ks, Underkill, Bye Bye, Reality Killed The Video Star, I Just Want People To Like Me, Hunting For You (Acoustic), Into The Silence (Ambient), The National Anthem Of Robbie. Deluxe verze nabídne ještě tyto skladby: Home Again, Gold (Alternative Version). V obchodech desku ale budete hledat marně, ke koupi je a bude exkluzivně pouze na Robbieho oficiálním webu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY