Hudební ceny Evropy 2 slibují velký mejdan. Dorazí i světová kapela The Rasmus

14.12.2018 11:25 - Tisková zpráva a Hana Bukáčková | foto: Miroslav Tkadlec / musicserver.cz

Ve čtvrtek 21. března proběhne již 7. ročník Hudebních cen Evropy 2. Nejpopulárnější české rádio pro mladé opět předá živě během rádiového přenosu hudební ceny, letos dokonce v šestnácti kategoriích. Následovat bude tradiční večerní afterparty, tentokrát v prostorách pražského Fora Karlín.

Na tu dorazí nejen česká kapela Chinaski, ale také finská alternativně rocková skupina The Rasmus, kterou proslavily hity jako "In the Shadows" nebo "First Day of My Life". Kromě těchto kapel se na pódiu představí i celá moderátorská parta z Evropy 2, vč. moderátorů Ranní show, kteří zde společně s diváky oslaví 29. narozeniny rádia. Vstupenky na akci jsou v prodeji od poloviny prosince v síti TicketLive.

ceny Evropy 2 za rok 2018
© facebook interpreta
"Hudební ceny Evropy 2 jsou pro nás každoročně velkou událostí a letošní rok umocní ještě fakt, že na závěrečné afterparty ve Foru Karlín oslaví Evropa 2 i svoje narozeniny. Mezi gratulanty se objeví třeba i světově známá kapela The Rasmus a samozřejmě budeme moc rádi, když dorazí na párty i naši posluchači a fanoušci. Pro ty jsme si před Vánocemi připravili akci na vstupenky a prvních 500 lístků bude v prodeji za 500 Kč. Později se budou lístky pohybovat v rozmezí od 700 Kč do 2 500 Kč,"prozrazuje Pavel Renčín z pořadatelské agentury Active No Limits.

Nominace Hudebních cen Evropy 2 budou známy začátkem března, konkrétně 7. 3. 2019. Vstupenky na následnou afterparty ve Foru Karlín jsou v prodeji od 10. prosince v síti TicketLive.

Hudební ceny Evropy 2 se budou udělovat nově v 16 kategoriích:

1. DOMÁCÍ ZPĚVÁK ROKU
2. ZAHRANIČNÍ ZPĚVÁK ROKU
3. DOMÁCÍ ZPĚVAČKA ROKU
4. ZAHRANIČNÍ ZPĚVAČKA ROKU
5. DOMÁCÍ KAPELA ROKU
6. ZAHRANIČNÍ KAPELA ROKU
7. DOMÁCÍ DJ ROKU
8. ZAHRANIČNÍ DJ ROKU
9. DOMÁCÍ SONG ROKU
10. ZAHRANIČNÍ SONG ROKU
11. DOMÁCÍ ALBUM ROKU
12. DOMÁCÍ OBJEV ROKU
13. DOMÁCÍ VIDEOKLIP ROKU
14. DIVOKÁ KARTA EVROPY 2
15. LEGENDARY ACT
16. Nejstreamovanější nahrávka v hudební aplikaci Youradio



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY