Hned po Novém roce se v Kabinetu Múz představí Holy Motors a Fotbal

13.12.2018 19:04 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Dalšími vystupujícími v Kabinetu Múz budou estonští Holy Motors (na snímku) a domácí Fotbal. Koncert se odehraje 3. ledna a vstupenky za 120 Kč + provize jsou k mání zde.

Holy Motors
Estonská pětice z Tallinnu začátkem roku po sérii singlů vydala debutové velké album "Slow Sundown". A jak už název nahrávky napovídá, máme tu čest se strojem času, kde platí jiné fyzikální zákony. Nechme se provést nikdy nenatočeným filmem, kde všechno je tak trochu naopak. Čas nespěchá a budoucnost si tyká a zároveň tiká s minulostí. Tři kytary, sametový dívčí vokál a bicí kombinují melancholickou a neškrobenou podobu shoegazeu. Hudbu bez výrazných výkyvů nálad a tempa, zato povznesenou lehkým westernovým nádechem a surfovou bezstarostnou vlnou. Holy Motors své album vydali na brooklynské značce Wharf Cat, spolupracovali s Carsonem Coxem z Merchendise a Benem Greenbergem z The Men/Uniform. S velkým úspěchem zahráli na festivalu SXSW v texaském Austinu.

Fotbal
Českobudějovicko-brněnský team tvořený ostřílenými hráči z kapel Sýček, Kidney Trauma a s Jakubem Šimanským za bicími. Indie, kraut pop, shoegaze a samozřejmě psychedelie. Jízda zasněnými kytarovými oblaky může začít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY