Adam Mišík uzavřel úspěšný rok koncertem v Akropoli. Vzdal na něm poctu legendám

06.12.2018 13:17 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Adam Mišík má za sebou rok plný úspěchů. Jeho singl "V Tobě" se stal rádiovým hitem, oficiální videoklip a lyric video mají v součtu skoro dva miliony zhlédnutí. Kromě toho se objevil v taneční soutěži StarDance a také jako boxer v seriálu "První republika". Nabité období završil koncertem v pražském Paláci Akropolis.

"Tento rok byl pro mě mimořádný, splnilo se mi hned několik snů a jsem rád, že jsem ho mohl s fanoušky oslavit tam, kde se cítím nejlépe - na pódiu. Děkuji divákům za úžasnou podporu a nadšení, které během celého koncertu projevovali. Moc jsem si to s nimi užil!" těší ho.

Na úvod vystoupila skupina Double-Deckers, poté zapěl Mišík. Zařadil starší písně z alba "Parfém", včetně jeho průlomového hitu "Tvoje světy", ale i novější hity. Například singl "One Life", který nazpíval se Celeste Buckingham pro komedii "Bajkeři", nebo taneční hymny "Slowmo" a "K.O.". Největší ohlas měla již zmíněná balada "V Tobě". Ta by se měla objevit i na Mišíkově druhém albu, které vyjde ve spolupráci s vydavatelstvím Universal Music příští rok.

Jako host večera vystoupil Renne Dang. Zpestřením bylo také několik poct hudebním legendám. Zpěvák zařadil "24K Magic" Bruna Marse, "Billy Jean" Michaela Jacksona a v přídavku "Slunečný hrob", který pro Blue Effect napsal jeho otec Vladimír Mišík. Finále obstarala "Can't Stop The Feeling" Justina Timberlakea.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY