Květy s Oldřichem Janotou se 6. prosince představí v Kabinetu Múz.

04.12.2018 08:32 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Už 6. prosince představí svůj projekt YM v Kabinetu Múz Květy. Sekundovat jim bude Oldřich Janota. Vstupenky jsou k mání zde.

KVĚTY
Skupina Květy existuje již od začátku tohoto tisíciletí. Za tu dobu stihla vydat slušný počet alb, řádně proměnit svoji sestavu, získat řadu ocenění (Vinyla, Anděl) a také velmi plynule proplouvat jednotlivými hudebními styly. Prosincový koncert v Kabinetu bude však výjimečný v tom, že tentokrát se představí se svým aktuálním projektem YM. Kapela Květy posílena řadou hostů rozdělí svůj večer na dvě kontrastní poloviny. První část country s akustickými nástroji, druhá v electropopovém duchu. V přídavcích zazní písně kapely Květy, v nichž se tyto dva odlišné zvukové přístupy spojí do jednoho. Celé toto jedinečné vystoupení bude dokreslovat osobitá videoprojekce.

OLDŘICH JANOTA
Kabinet konečně přijede navštívit legenda a jedna ze zásadních postav tuzemského písničkářství. Oldřich Janota už od začátku své kariéry neúnavně hledá v neprobádaných vodách a své písně staví jak na výjimečném talentu, tak na nekompromisním přístupu k písničkové formě vůbec. Jeho způsob hry rezonuje v těch nejhlubších zákoutích duše a ve spojení s tajemnou a melancholickou náladou jeho písní, kterou ještě podtrhují osobité texty. Janota tak ve svých vystoupeních spojuje folkové balady s až experimentální minimalistickou meditativní polohou.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY