Autorem sedmého dílu kompilace "In The Mix - Progressive Sessions" je Airwave

03.12.2018 17:31 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Elektronická taneční hudba i nadále ovládá ty největší festivaly a nejslavnější kluby po celém světě. Miliony fanoušků se chodí nejen bavit na party, ale kupují a poslouchají DJské kompilace, kterých každý rok vychází několik desítek. Jednou z těch úspěšných je i řada "Progressive Sessions - In The Mix", jejíž již sedmý díl právě vychází.

In The Mix 007 - Progressive Sessions mixed by Airwave
© facebook interpreta
Předchozí pokračování, které vyšlo počátkem tohoto roku a měl je na starosti Gai Barone, zaznamenalo velký komerční úspěch, proto vydavatelství Bonzai s dalším dílem nijak neotálelo. Aktuální výběrovku, která opět nabízí dva disky, dostal za úkol vytvořit legendární belgický DJ a producent Airwave.

Ten z databáze nových progresivních tanečních tracků vybral osmadvacet kousků, mezi kterými samozřejmě nechybí i několik exkluzivních nahrávek z jeho vlastní produkce. Dalšími položkami jsou například novinky od Gaie Baroneho, Jerome Isma-Aeho, Johna 00 Fleminga nebo Eelkea Kleijna.

Titul "Airwave - In The Mix 007 - Progressive Sessions" je již nějaký ten týden dostupný digitálně, koncem listopadu vyšla i jeho fyzická verze. V našich obchodech cédéčko ale budete prozatím hledat marně, v rámci distribuce bude k mání až krátce před Vánocemi. Pokud nechcete čekat, zakoupit je můžete například zde. .



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY