"Milióóóny přání" si chtějí o Vánocích splnit Chinaski s Katkou Knechtovou

03.12.2018 08:15 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Chinaski jsou na hudební scéně už víc než dvě dekády, Katarína Knechtová jen o málo méně, přesto ještě ani jeden z nich nenazpíval vánoční písničku. Songem "Milióóóny přání" se to ale mění. Singl pochází z hudební produkce Kasper Holm Larsen, složil ho František Táborský a text k němu napsal Vlado Krausz.

"Takový singl byl vždycky sen našeho tragicky zesnulého bubeníka Pavla Grohmana, který toužil udělat nějakou vánoční pecku. Tak jsme mu to po deseti letech splnili," říká Michal Malátný a Katarína Knechtová doplňuje: "'Setkali jsme se u jednoho stolu, po roce opět všichni a spolu.' To je refrén naší společné nové písničky a je to přesně to, co si přeju každý rok. Veškerému shonu se snažím vyhnout a vše zařídit, co nejdříve to jde. Na Vánoce pak chci být doma v klidu a čerpat energii na další rok, který pro mě bude pracovně nabitý. Mám v plánu natáčení ve studiu a samozřejmě spoustu koncertů."

Hlasy obou interpretů k sobě moc hezky ladí a skladba je přesně taková, jaká by se dala od obou interpretů čekat. Jenom toho klišé je v ní možná až moc. Což platí i o doprovodném videoklipu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY