Kryštof na Strahově s "Cestou" rozezpívali desetitisíce lidí

29.11.2018 12:18 - Josef Martínek | foto: Tomáš Rozkovec / musicserver.cz

Desítky tisíc lidí zpívajících hromadně refrén jejich písničky, to je nejspíš tajný sen většiny muzikantů. Skupina Kryštof patří k těm mála tuzemským výjimkám, kterým se takové přání vyplnilo. Loni na výročním koncertě na pražském Strahově, přesněji na stadionu Evžena Rošického, totiž takto rozezpívala publikum jedním ze svých největších hitů "Cesta".

Kryštof - Kryštof na Strahově
© facebook interpreta
Původní verze s Tomášem Klusem má na YouTube už třicet dva milionů zhlédnutí, nyní kapela zveřejnila i koncertní záznam z již zmíněné loňské show. A možná vás z něj také lehce zamrazí.

Na CD, DVD a Blu-ray vychází "Kryštof na Strahově 2017" v pátek 30. listopadu. Už před vydáním je ale titul multiplatinový, objednaly si ho totiž tisíce lidí. Náklad Blu-ray je dokonce vyprodaný. Poslední příležitostí pořídit si ho bude připravovaná limitovaná edice.

"Koupili jste si tolik nosičů, že se nám z toho protočily panenky," komentoval mimořádný zájem publika sám Richard Krajčo při jedné ze čtyř vyprodaných premiérových projekcí v pražském multikině Cinema City na Chodově. Byli jsme též přítomni, recenzi si můžete přečíst zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY