Tereza Černochová si zlomila nohu, na turné s Monkey Business vyráží Tonya Graves

16.11.2018 11:39 - Hana Bukáčková | foto: Roman Černý

Monkey Business vydali na konci října album "Bad Time for Gentlemen" a v tomto týdnu klip k písni "Cpt. Pheromone And Sgt. Nicotine". A jako by si na sebe předchozím videem "Kick the Stupid", v němž se jednotliví členové postupně vyměňovali, přivolali nemilé situace.

Na svém profilu skupina informovala, že si její zpěvačka Tereza Černochová zlomila nohu, čeká ji operace, a na plánovanou šňůru tak nevyrazí. Místo ní zaskočí Tonya Graves, kterou Černochová v kapele nahradila. "Navíc se můžete těšit i na Terezu Maškovou a Aničku Fialovou, které budou našimi hosty. Všem moc děkujeme za pomoc a podporu a Terezce přejeme brzké uzdravení," stojí v prohlášení.

Samotná Tereza k tomu v "sentimentu záchvatu" dodala:"Nedávno jsem slyšela krásnou glosu z úst kamaráda Dana Bárty. Po 20 letech hráli Sexy Dancers ve vyprodaném Lucerna Baru. Dan to uvedl takto: 'Umění spočívá v tom natočit jednu velmi výjimečnou desku, odehrát pár koncertů a pak to zabalit.' Inu, myslím, že jsem s Monkey Business natočila svou první výjimečnou desku 'Bad Time for Gentlemen'. Odehrála pár koncertů a teď musím s těžkým srdcem napsat, že to musím kvůli pár dní staré, komplikované zlomenině nohy zabalit do konce roku. I když kdo ví... třeba se stane zázrak."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY