Lucie Vondráčková vydává nové album "Růže"

14.11.2018 13:56 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Lucie Vondráčková po několika změnách termínů vydává nové řadové album. Pojmenovala ho "Růže" a umístila na něj rovnou dvacítku písní. Na desce spolupracovala i se zahraničními hudebníky a producenty, výslednou podobu zvuku dotvářela ve studiích v Los Angeles, New Yorku a Montrealu.

Lucie Vondráčková - Růže
© facebook interpreta
"Myslím, že je 'Růže' nádherně celistvá a skvěle hraje. Velká většina věcí se míchala v Los Angeles a všechny texty i melodie jsem měla pod kůží a tepaly podle mého životního rytmu. Sešlo se vše skvěle lidsky i profesionálně. Myslím, že má šanci na hodně povedených singlů, které se lidem zaryjí do srdce. Stejně jako mně," říká zpěvačka.

Ze zahraničních jmen dostala spoustu prostoru americká skladatelka Kari Kimmel, kanadský autor Paul Baraka je podepsán pod dvěma písněmi. Lucie Vondráčková si napsala text ke skladbě "Nic víc", mezi dalšími textaři nechybí osvědčená Hana Sorrosová, Bára Ježková, Lukáš Fišer a Radim Flender, hudbu skládali i Light And Love, Pam Rabbit, Jindřich Parma, Jiří Vondráček nebo Václav Noid Bárta.

Největší ambicí desky je přerod zpěvačky z dětského k dospělému popu. "Kdo nemá trable s láskou, vztahy, kdo nezná reminiscence a vzpomínky, účtování, pochyby i výčitky a pochybnosti, nejistoty i odmítání? 'Růže' je jiná, je zralejší, samozřejmější, Lucie na ní zpívá už s nohama na zemi a bez iluzí," vypráví producent desky Tomáš Ságl. Samotná interpretka dodává: "'Růže' je symbol. Nejen úvodní písnička desky, ale taky pocit, vůně, bolest, láska, dvojsečnost, ideál, krása, smutek i dokonalost. Která je někdy nenaplnitelná."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY