Lenny se nejraději vrací domů. Novinku "Home" si musela vysedět u piana

09.11.2018 09:05 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Po energickém "Enemy" se Lenny připomíná s už druhou ochutnávkou ze své chystané druhé řadové desky. Ta by ve spolupráci s německou pobočkou Universal Music měla vyjít příští rok. Podobně jako u předchozí skladby platí, že dostáváme Lenny starou dobrou i trochu novou. "Home" totiž zní jako její klasická klavírní balada, jen je vylepšená o elektroniku. Velký kus práce na písničce znovu odvedl Ondřej Fiedler, producent debutového alba "Hearts":

"Píseň 'Home' vznikala v Berlíně jako jakýsi experiment spolu s dalšími dvěma muzikanty. Ačkoliv jsme prapůvodní verzi složili spolu, finální podobu jsem si přesto musela vysedět u piana. Potvrdila jsem si tím teorii, že věci, o kterých chci psát, za mě stejně neřekne nikdo jiný. Hudba už mě zavedla na různá místa po celém světě, ale vždycky se nejraději vracím domů. Můžu cestovat kamkoliv, ale nikdy to nepřeruší vazby s mojí rodinou a přáteli. Mám je v srdci, a tudíž jsou všude se mnou," říká o vzniku novinky interpretka.

Klip si vzal na starost mladý režisér Ruy Okamura, kterému zpěvačka věřila natolik, že mu nechala volnou ruku. Poprvé ve svém videoklipu vůbec neúčinkuje, vše se točí kolem mladíka, který pracuje ve stěhovací četě. Jeho příběh tu v souladu s myšlenkou skladby poukazuje na důležitost pevných vazeb - když nás zrovna náš blízký potřebuje, jsme tu pro něj, abychom mu podali pomocnou ruku. Po "V tobě" pro Adama Mišíka další výborná Okamurova práce.

Nejen oba singly, ale i další písně z chystané desky zazpívá Lenny na pěti velkých koncertech v rámci turné "MMXVIII". Termíny hledejte níže.

Termíny turné:

24. 11. Hradec Králové, Denoche
27. 11. Ostrava, Brick House
28. 11. Brno, Sono centrum - VYPRODÁNO
29. 11. Brno, Sono centrum - přidaný koncert
1. 12. Praha, Forum Karlín


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY