Post-It oslaví 20 let velkou party. Bejvalky budou mít vstup zdarma

10.11.2018 08:31 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Vršovická sebranka Post-It, která v loňském roce vzešla z popela díky Czendovu návratu ze Support Lesbiens, uspořádala tehdy před Vánocemi comebackový koncert. Na ten navázaly letošními vystoupeními na řadě festivalů a novým singlem "Opět sami". Doplnili jej o černobílý klip, do kterého zapojili své kamarády muzikanty, kteří k nim mají po hudební stránce v rámci žánru velmi blízko.

Než k novému singlu či letitým deskám "Ideál" a "SEKTOR 10"či "Post-i-noor" přibude bratříček, uspořádá kapela přesně po roce na místě činu, tedy 14. prosince v Paláci Akropolis, vzpomínkový koncert, na kterém zazní i chystané novinky.

Akce nazvaná "20 na tacháči" se vztahuje ke dvaceti letům od vzniku formace. Toto výročí se Czenda, Porne, Bekouš a Kapíno rozhodli oslavit společně s fanoušky. Na narozeninové party se ohlédnou na start kapely v roce 1998 a postupně se vrátí do budoucnosti. V putování napříč dvěma dekádami jim budou pomáhat hosté, kteří zasáhli do historie skupiny, ale i nové akvizice, se kterými stávající parta začíná spolupracovat. "Party startuje v 19.30 a všechny BEJVALKY - VSTUP ZDARMA!" zvou muzikanti.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY