Adam Mišík nahrál akustickou verzi svého hitu "V Tobě" a zve na koncert do pražské Akropole

07.11.2018 17:18 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Písničku "V Tobě" Adama Mišíka už jsme si pochvalovali na jaře poté, co měla svou premiéru při živém přenosu SuperStar, zrovna tak videoklip se povedl. A do třetice přichází zpěvák s akustickou podobou, která je zároveň pozvánkou na blížící se samostatný koncert v pražské Akropoli. Mišík se tam se svými hosty, kterými budou rappeři Renne Dang, Sensey a skupina Double-Deckers, představí 4. prosince.

V černobílém videu ze studia se interpret sám doprovází na kytaru a kromě toho mu svými hlasy i luskáním prstů vypomáhá dívčí trio ve složení Karolína Fišerová, Kateřina Kvintusová a Josefina Žampová. Celkově je to velmi příjemné souznění, které dává vyniknout intimitě skladby.

"Písnička je do značné míry kontrast k mé předchozí tvorbě, která se nesla hlavně v tanečním a klubovém duchu. Vrátil jsem se ke svým začátkům, po dlouhé době vzal do ruky kytaru a pokusil se zpracovat svoje nejniternější pocity," říká Mišík, který se v nedávné době objevil v roli boxera v seriálu "První republika" a také jako soutěžící v taneční show StarDance.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY