Kiss v rámci rozlučkového turné vystoupí společně se ZZ Top také v Pražském Edenu

06.11.2018 12:18 - Ondřej Hricko | foto: facebook interpreta

Fanoušky Kiss nepochybně zarmoutila zpráva, že se legendární rocková skupina, aktuálně tvořená Genem Simmonsem, Paulem Stanleym, Ericem Singerem a Tommym Thayerem, rozhodla uspořádat rozlučkové turné, po kterém hudební veteráni definitivně uloží značku Kiss k odpočinku.

Po odhalení zastávek finální šňůry "End Of The Road" ovšem mohou tuzemští fanoušci jásat. Kiss totiž nevynechají ani Českou republiku - 19. června zavítají také do pražského Edenu, a odehrají tak jedinečný koncert pod otevřeným nebem. Kapela na něm zřejmě předvede výběr ze svých největších hitů, kterých za svou dlouhou kariéru stačila stvořit nespočet. Dle slov zpěváka Paula Stanleyho už nový materiál pro turné muzikanti skládat nebudou.

Dalším překvapením je jméno hosta, kterým nebude nikdo menší než další rocková legenda ZZ Top. Vousatí rockeři z Texasu se v Česku ukázali naposledy v roce 2017, kdy rozezvučeli Home Monitoring Arénu. Trio dosud vydalo patnáct nahrávek, přičemž poslední "La Futura" vyšla v roce 2012.

Vstupenky budou k dispozici v sítích Ticketmaster a Ticketportal od pátku 9. listopadu od 9 hodin. Cena se bude pohybovat mezi 1 690 a 2 990 Kč.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY