shop.musicserver.cz
Nové desky 45/2018 - od Muse přes Lucii po Imagine Dragons

Nové desky 45/2018 - od Muse přes Lucii po Imagine Dragons

Vydáno: 13.11.2018 22:00 v sekci Nové desky - Tomáš Parkan a Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

V novinkových titulech se tentokrát sešla nebývalá koncentrace hvězd. Zbrusu nové nahrávky vedle sebe postavili Muse, Imagine Dragons, Lucie, Olly Murs a Black Eyed Peas. Po delší době se vrací Sarah Brightman, netradiční album přichystal Ondřej Ruml, jazzový živák herec Jeff Goldblum a českou scénu doplní i Rybičky 48 a Tři sestry.

Pokud se v pondělí 12. listopadu vydáte do obchodů s hudebními nosiči, najdete tam následující novinky:

Imagine Dragons - Origins (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

Imagine Dragons - Origins
Imagine Dragons se třetí deskou "Evolve" zařadili mezi největší kapely současné hudební scény. Za poslední dva roky se jim rozšířil seznam obdržených cen a nominací na ně, stali se nejstreamovanější kapelou letošního roku a sportovní haly jsou jim už malé. Není tedy divu, že společně s dnes představovanými Muse patří jejich čtvrté album "Origins" k nejočekávanějším tohoto podzimu. Už v červenci na novinku upozornil singl "Natural", který následovaly další čtyři skladby s videoklipy na YouTube.com kapely. Čtveřice z Las Vegas pro album ve výsledku připravila ve standardní verzi dvanáct, respektive patnáct skladeb v deluxe edici, a zpěvák Dan Reynolds o nich říká: "Je to o hledání nového prostředí, zároveň jde ale i o to, vážit si svých kořenů. Když tvoříme, tvoříme bez hranic, bez jakýchkoliv pravidel. Přijde nám strhující tvořit hudbu, která je pro nás něčím novým a odlišným." Pro jejich nahrání si spojili síly s producenty Joelem Littlem (Lorde, Khalid), Mattman & Robin (Selena Gomez, Carly Rae Jepsen) a Johnem Hillem (Florence And The Machine). Výsledek se pak pohybuje mezi art rockem, hip-hopem, popem a folkem.


Muse - Simulation Theory (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electro rock

Muse Simulation theory
Britská formace Muse se po třech letech hlásí o slovo s dlouho očekávanou deskou "Simulation Theory". Muzikanti na ní pracovali se jmény, jako je Rich Costey, Mike Elizondo, Shellback a Timbaland. Texty jedenácti nových písní reflektují americkou politickou scénu, a jak jste se mohli sami přesvědčit díky pěti vydaným singlům jde opravdu o úderné a chytlavé melodie. Kapela navíc zveřejnila klip k další z nových skladeb "Algorithm", kterou najdete k poslechu na YouTube.com. Svůj názor nám po poslechu uvedené písně nezapomeňte napsat do komentářů!


Black Eyed Peas - Masters Of The Sun Vol. 1 (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: hip hop

Black Eyed Peas - Masters Of The Sun Vol. 1
Dlouhých osm let nechali Black Eyed Peas čekat své fanoušky na nové album. Nástupce "The Beginning" nahráli tři roky po návratu na hudební scénu v roce 2015 a "Masters Of The Sun Vol. 1" představují jako politické album zaměřující se na násilí se zbraněmi, policejní brutalitu, rasové vztahy a efekty sociálních sítí. Součástí alba je i stejnojmenný komiks. Na nahrávce po dlouhé době neuslyšíte Fergie, která skupinu opustila na začátku loňského roku a jejíž roli aktuálně zastává zpěvačka Jessica Reynoso. Zbylá trojice na desku zařadila celkem dvanáct skladeb, v nichž se zahostovali například Nas, Esthero, CL, Slick Rick či Nicole Scherzinger. Vedle členů skupiny se o produkci starali U-N-I, Ali Shaheed Muhammad, Keith Harris, Ammo, Double X a DJ Motiv8. První singly jsou ke slyšení a vidění na YouTube.com Black Eyed Peas


Olly Murs - You Know I Know (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop / jazz folk

Olly Murs - You Know I Know
Olly Murs se rozhodl udržovat tempo jedno album za dva roky a přichystal nástupce úspěšného "24 HRS", s nímž opět vystoupal na vrchol britské hitparády. Jeho šesté CD dostalo název "You Know I Know" a rodák z Essexu jej pojal jako dvojalbum. Na prvním disku najdeme čtrnáct novinek, které uvádí "Moves" z filmu "Johnny English znovu zasahuje". Tuto písničku pro něj napsal Ed Sheeran, Steve Mac a také Snoop Dogg, který si v ní zarapoval. Ostatní písničky už si Murs složil sám, zatímco produkci obstaral především Steve Robson a vypomohli i The Six, TMS, či Digital Farm Animals. Dalšími hosty, které v novinkách uslyšíte, jsou Shaggy a také Nile Rodgers. Druhý disk je pak výběrem hitů se čtrnáctkou toho nejúspěšnějšího, co anglický zpěvák doposud vydal, včetně "Troublemaker", "Up" s Demi Lovato, nebo třeba "Grow Up". První singly, audio ukázky a samozřejmě většinu hitů nabízí Mursovo VEVO.


Ondřej Ruml - Zapomenutý příběh (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vánoční hudba

Ondřej Ruml - Zapomenutý příběh
Ondřej Ruml v posledních několika letech pevně zakotvil na české hudební scéně a bylo to i díky kritikou ceněných a netradičních desek, ať už je řeč o Ježkových písních či o albu "Nahubu". Nyní k nim přidává další, s názvem "Zapomenutý příběh". Najdete na něm jedenáct písní Zdeňka N. Bričkovského včetně jeho nejznámější - koledy "Narodil se Kristus Pán". Písně, které protnul průvodním slovem Boleslav Polívka, vypráví nejen o narození Ježíška v Betlémě, ale i o zrození zářivého Světla v nás, které se v nás může rozsvěcet každý den. Aranžemi je opatřil hudební skladatel David Rotter a na nahrávce se dále podílel dětský sbor Iuventus Gaude z Jablonce nad Nisou, kytarista Josef Štěpánek, kontrabasista Rasťo Uhrík, klavírsta Martin Rufer a akordeonistka Jana Bezpalcová. Cajon a další perkuse hraje zpěvák sám a obal je prací výtvarnice Jitky Chrištofové. Pod pokličku vzniku desky nahlíží trailer na YouTube.


Lucie - Evolucie ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Lucie - evoLucie
Jedna z nejslavnějších tuzemských kapel Lucie vydává po šestnácti letech nové řadové album. Desku "Evolucie" nahráli v původní, nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. Jako první singl uspěla v českém éteru skladba "Takhle tě mám rád" a pak přišla druhá ochutnávka v podobě balady "Nejlepší, kterou znám". V rámci promo aktivit k dlouho očekávané nahrávce se kapla vydává i na obsáhlé koncertní turné


Sarah Brightman - Hymn (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: vokální pop / operní pop

Sarah Brightman - Hymn
Anglická sopranistka Sarah Brightman si po vydání jedenáctého alba "Dreamchaser" vybrala zatím nejdelší pauzu ve své kariéře. Necelých šest let jí trvalo, než připravila novou studiovou nahrávku "Hymn", na níž představuje celkem třináct skladeb různých stylů. Vedle předělávky skladby "Sky And Sand" Paula Kalkbrennera z filmu "Berlin Calling" tak najdete například dvě árie George Bizeta, které si zazpívala s francouzským tenorem Vincentem Niclem, skladby Ennia Morriconeho a Franze Lehára a také předělávku jejího největšího hitu "Time To Say Goodbye". Produkci si vzal na starosti Frank Peterson, jenž se zpěvačkou spolupracoval v minulosti, a druhým hostem je japonská zpěvačka a hudebnice Yoshiki. Ukázky obou duetů a další střípky z CD sdílí zpěvačka na svém YouTube profilu.


Rybičky 48 - Best Fuck Off / Pořád nás to baví ()
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní rock

Rybičky 48 - Best Fuck Off / Pořád nás to baví
Pro fanoušky kultovních rebelů z formace Rybičky 48 je nyní připravena pořádná chuťovka. "Best Fuck Off / Pořád nás to baví" představuje kolekci dvou CD: Na prvním CD s názvem "Best Fuck Off" naleznete všech osm singlů, které kapela průběžně vydávala od roku 2013 a nikdy nebyly vydány na žádném pevném nosiči. Přidala k nim navíc úplně nový s názvem "Lék na duši ženy". Druhé CD s názvem "Pořád nás to baví" obsahuje deset zbrusu nových písní, které kapela ještě nikdy nehrála. Nejedná se typické "rybičkovské songy", ale o šuplíkovky každého z muzikantů. Uslyšíte kytarové vypalovačky nebo třeba reggae, či melancholické ploužáky. Deska vznikala během letních prázdnin v novém studiu Petra Lebedy - kytaristy Rybiček.


Jeff Goldblum / Mildred Snitzer Orchestra - The Capitol Studio Sessions (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz

Jeff Goldblum / Mildred Snitzer Orchestra - The Capitol Studio Sessions
Americký herec Jeff Goldblum známý například z filmových sérií "Jurský park" nebo "Moucha" se rozhodl na krátkou chvíli vytvořit ze studií Capitol Records jazzový klub a nahrát tam jen tak pro radost album. Pro tento účel si k nahrávání přizval Mildred Snitzer Orchestra a také několik přátel, jako jsou americký trumpetista Till Brönner, irská zpěvačka Imelda May, její americká kolegyně Haley Reinhart a herečka Sarah Silverman. Goldblum sám zasedl za klavír a pod produkčním vedením slavného Larry Kleina odehrál čtrnáct skladeb, mezi kterými najdete slavné melodie Nat King Colea, Marvina Gaye, Herbieho Hancocka nebo třeba "Me And My Shadow" z filmu "Funny Lady". Kompletní seznam skladeb a jejich ukázky můžete zkoumat na Supraphonline.


Tři sestry - ¡Svobodu ředkvičkám! (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: alternativní metal

Tři sestry - Svobodu ředkvičkám!
Tři sestry vydávají po více jak třech letech nové řadové album. Za poněkud tajemným názvem "¡Svobodu ředkvičkám!" se skrývá třináct původních autorských písní, které skupina nahrála v období od června do srpna tohoto roku ve studiích Sono Nouzov. Jako první singl z desky vybrala skladbu Háskov, ke které vznikl rovněž animovaný videoklip. Kapela navíc vyrazila na koncertní turné a slavnostní křest proběhne na velkém vánočním koncertu 22. prosince v Malé sportovní hale na pražském Výstavišti.


Tip týdne

Kane Brown - Experiment (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country / country rock

Kane Brown - Experiment
Nejsou to ani dva roky, co americký zpěvák Kane Brown vydal své debutové eponymní album, které v Americe posbíralo platinové ocenění a ještě letos mu přineslo jednu cenu CMT a hned tři American Music Award. Není tedy divu, že rodák z Chattanoogy kuje železo, dokud je horké a vydává druhé album "Experiment". Najdete na něm celkem třináct skladeb, které opět produkoval Dann Huff, známý ze spolupráce s Faith Hill, Megadeth či Rascal Flatts, a také jednoho hosta - zpěvačku Becky G. Podle prvních reakcí v nich uslyšíte vedle country také vlivy současného r'n'b a arena rocku. Posuďte sami na Brownově YouTube profilu.


Modus - ReGenerácia (Warner Music)(Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

Modus - ReGenerácia
Ačkoliv si formace Modus prošla za svou padesátiletou historii nejrůznějšími změnami. Přesto má jako jedna z prvních kapel tehdy československé bigbeatové scény své stálé místo. Letos se připomíná novinkou "ReGenerácia", která obsahuje deset nových skladeb. Kapela nahrávkou navazuje na svou bohatou historii a současně je žánrově pestré a jsou z něj cítit upřímné výpovědi celé kapely. Hudbu totiž napsali čtyři z pěti muzikantů - Ján Baláž, Ľubo Kyslík Stankovský, Pavol Bartovica Juraj Zaujec. O texty se postarali Juraj Soviar, Mirka Ábelová, Martin Sarvaš, Peter Lehotský a Vlasta Brezovská.


James Newton Howard - Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald (soundtrack) (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: filmová hudba

James Newton Howard - Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald (soundtrack)
Příští týden vstoupí do světových dlouhoočekávané pokračování "Fantastických zvířat a kde je najít" s podtitulem "Grindelwaldovy zločiny". O celý týden snímek předběhl soundtrack k němu. Ten má opět na svědomí slavný filmový skladatel James Newton Howard, který scénickou hudbu pro desku rozdělil do celkem pětadvaceti kompozic. Jejich seznam a ukázky jsou již k dispozici na stránkách Amazonu.


Gary Numan - Savage (Live At Brixton Academy) (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: electronica / new wave

Gary Numan - Savage (Live At Brixton Academy)
Anglický průkopník elektronické hudby Gary Numan loni vydal album "Savage (Songs From A Broken World) ", s nímž se po více jak pětatřiceti letech podíval do Top 10 britské hitparády a dokonce skončil těsně pod jejím vrcholem. Ani ne za dva týdne dorazí představit zmíněné album také do pražského Lucerna Music Baru na svůj první koncert v Česku. Co vás čeká, případně co vám uteče, můžete zjistit již nyní, protože se na pulty obchodů dostává koncertní záznam z Brixton Academy, který můžete vychutnat buď v audiu na dvou CD nebo ve video podobě na DVD. První ukázkou ze záznamu je skladba "My Name Is Ruin", kterou uvidíte na Numanově YouTube.com.


The Gibson Brothers - Mockingbird (Warner Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: country

The Gibson Brothers - Mockingbird
Americká skupina The Gibson Brothers je na hudební scéně od konce osmdesátých let a za to dobu již posbírala několik bluegrassových cen. Nyní ovšem vydává album "Mockingbird" s nímž brousí do country vod. Mezi jedenáct písniček, které na desku zařadili, se jim vloudila například i coververze "Everybody Hurts" R.E.M. Jí i ukázky zbytku písniček uslyšíte na e-shopu Amazon.com.


The Beatles - White Album (50th Anniversary Edition) (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: rock

The Beatles - White Album (50the Anniversary Edition)
Fanoušci Beatles před rokem vzpomínali na půl století Seržanta Peppera a tento rok se ke stejnému výročí dopracovalo bílé album, z nějž pochází hity jako "Back In The U.S.S.R.", "Blackbird" nebo "Ob-La-Di, Ob-La-Da". Už původní nahrávka byla jediným dvojalbem Brouků a obsahovala celkem třicet skladeb. Stejně jako u předchůdce se i jim a dalším původně nevydaným skladbám dostalo zbrusu nového mixu ve studiích Abbey Road od Gilese Martina a Sama Okella. Výroční edice pak nabídne hned několik podob. V první řadě to bude dvojvinyl v rozsahu původního alba, zatímco deluxe edice na 3CD a čtveřici vinylů přinese ještě sedmadvacet demoverzí. Pro skalní fanoušky je ovšem určená sedmidisková Super Deluxe Edition, jejíž obsah a složení je k dispozici na webu kapely.


Marcus Strickland Twi-Life - People Of The Sun (Universal)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: jazz / world beat

Marcus Strickland Twi-Life - People of the Sun
Americký jazzový saxofonista Marcus Strickland se opět po dvou letech vrací ke svému projektu Marcus Strickland Twi-Life a k albu "Nihil Novi" přidává novinku "People Of The Sun". Opět se na ni podíleli členové jeho kvartetu klavírista Mitch Henry, kontrabasista Kyle Miles a bubeník Charles Haynes a v jedenácti skladbách, které pro desku připravili uslyšíte i několik hostů. Do studia zavítal například Weedie Braimah, Bilal, Greg Tate, Jermaine Holmes a vzhledem k tomu, že je deska opět hodně zaměřená na Afriku a její beaty, uslyšíte i hlas české afrikoložky PetryRichterové. Blíže můžete album zkoumat na Supraphonline nebo ze dvou skladeb na VEVU projektu.


The Piano Guys - Limitless (Sony Music)
web / facebook.com / Deezer / psali jsme
žánr: pop rock

The Piano Guys - Limitless
Po loňském vánočním albu se americká skupina The Piano Guys vrací s klasickým albem "Limitless". Mezi třinácti skladbami najdete vedle původních kompozic také předělávky a mash-upy hitů z poslední doby. Klavírní podobu dostaly například "Something Just Like This" Coldplay, "Perfect" Eda Sheerana, "Flicker" Nialla Horana, "Walking The Wire" Imagine Dragons, "In My Blood" Shawna Mendese a hned dvě skladby z filmu "Největší showman". Jak vybrané songy dopadly, můžete zjišťovat na YouTube skupiny.


Dále vychází:

Anna K. - Best of 1993 - 2018 ()
Billy Barman - Potichu (Live) (Slnko Records)
Clannad - The Real... Clannad (Sony Music)
Deathrite - Nightmares Reign (Sony Music)
Elvis Presley - The Real... Elvis Presley At The Movies (Sony Music)
John Lunn - The Last Kingdom (soundtrack) (Sony Music)
Joshua's Troop - Another Chance (Sony Music)
Lacuna Coil - The 119 Show - Live In London (Sony Music)
Lacuna Coil - The 119 Show - Live In London (BluRay) (Sony Music)
Léto s Monikou - Léto s Monikou (Slnko Records)
Lisa Ekdahl - More Of The Good (Sony Music)
Lucie - Evolucie (Deluxe Edice) ()
Midnight Oil - Armistice Day: Live At The Domain, Sydney (Sony Music)
Midnight Oil - Armistice Day: Live At The Domain, Sydney (DVD) (Sony Music)
Midnight Oil - Armistice Day: Live At The Domain, Sydney (BluRay) (Sony Music)
Mireille Mathieu - Mes Classique (Bertus)
Muse - Simulation Theory (Deluxe) (Warner Music)
Oi Va Voi - Memory Drop (Bertus)
Různí - Head Over Heels (Original Broadway Cast Recording) (Sony Music)
Rikard Sjöblom's Gungfly - Friendship (Sony Music)
Různí - Confessin The Blues (Warner Music)
Různí - Confessin The Blues Vol.1 (Warner Music)
Různí - Confessin The Blues Vol.2 (Warner Music)
Různí - The Real... Classic Film (Sony Music)
Shai Maestro - Dream Thief (Bertus)
Simone Kermes - Mio Caro Händel (Sony Music)
Stradivari Quartett - Schubert: String Quartet, D. 887 & QuartettsäTze, D. 703 & D. 103 (Sony Music)
The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland - 50Th Anniversary Deluxe Edition (Sony Music)
Train - Greatest Hits (Sony Music)

Vychází na vinylu:
Beatles - White Album (Universal)
Beatles - White Album / Deluxe Limited (Universal)
Behemoth - And the Forests Dream Eternally (Mystic Production)
Céline Dion - The Colour Of My Love (Sony Music)
Current 93 - Light Is Leaving Us All (Bertus)
Deathrite - Nightmares Reign (Sony Music)
Eva Olmerová - Čekej tiše (Supraphon)
Gibson Brothers - Mockingbird (Warner Music)
Idles - Brutalism (Bertus)
Imagine Dragons - Origins (Universal)
Into Eternity - Sirens (Bertus)
James Newton Howard - Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald (soundtrack) (Sony Music)
Lauryn Hill - Mtv Unplugged No. 2.0 (Sony Music)
Lisa Ekdahl - More Of The Good (Sony Music)
Lucie - Evolucie
Marcus Strickland Twi-Life - People Of The Sun (Universal)
Muse - Simulation Theory (Warner Music)
Nicki Minaj - Queen (Universal)
Oi Va Voi - Memory Drop (Bertus)
Olly Murs - You Know I Know (Sony Music)
Rikard Sjöblom's Gungfly - Friendship (Sony Music)
Různí - Confessin The Blues (Warner Music)
Shai Maestro - Dream Thief (Bertus)
Ten Years After - A Space In Time (Warner Music)
Ten Years After - Goin' Home! (Warner Music)
Ten Years After - Live At The Fillmore East (Warner Music)
The Jimi Hendrix Experience - Electric Ladyland - 50th Anniversary Deluxe Edition (Sony Music)

Reedice:
Eva Olmerová - Čekej tiše (Supraphon)
Jethro Tull - This Was (Anniversary Edition) (Bertus)
Primal Scream - Give Out But Don't Give Up: The Original Memphis Recordings (Sony Music)
Ten Years After - A Space In Time (Warner Music)
Ten Years After - Goin' Home! (Warner Music)
Ten Years After - Live At The Fillmore East (Warner Music)

NÁZORY
  • nové desky 45/18 (Tomáš Doležal, 13.11.2018 23:27) Reagovat

    pěkný den
    v článku máte trapnou zásadní chybu.
    Titulka Rybiček - grafika - je nejn u jejich, ale i u našeho alba
    ...jde o evidentní ignoranci ředkviček a vůbec vší zeleniny!
    T.Doležal
    za Tři sestry, vrchní velitel ředkvičkové armády

  • - (thornhill, 14.11.2018 07:24) Reagovat

    Lucie sa vzdáva na obsáhlé turné. ty vole až 7 koncertov

  • Lacuna coil...ovšem i Golblum zní zajímavě... (Fimi, 14.11.2018 09:30) Reagovat

    Lacuna coil...ovšem i Golblum zní zajímavě

  • Žánry (Jakub Marek, 14.11.2018 10:47) Reagovat

    Takže Rybičky 48 hrají alternativní rock a Tři Sestry alternativní metal? Autor asi žije v nějaké alternativní realitě. :D

    • Re: Žánry (Fimi, 14.11.2018 11:29) Reagovat

      Palec nahoru

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Norah Jones - Visions 7/10
Recenze: Norah Jones své noční Vize ponořila do soulu a blues Čtyři roky utekly a americká hudebnice Norah Jones je tu zpátky s novou porcí autorských písní. Její předchozí album "Pick Me Up Off the Floor" bylo odklonem k tradičnějšímu pojetí jazzu, gospelu i klasického popu. Letošní... čtěte zde
Vydáno: 19.03.2024 09:00 v sekci Recenze
Niall Horan, Tommy Lefroy, Sportovní hala Fortuna, Praha, 17.3.2024
Naživo: Niall Horan si v Praze ječící dav dívek omotal kolem prstu Niall Horan se během jednoho roku již podruhé představil v České republice. Už loni patřilo jeho vystoupení na festivalu Colours Of Ostrava mezi ta povedená a své hudební nadání spojené s pokorou a úžasnou bezprostředností v Praze... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 19:30 v sekci Naživo
Róisín Murphy, Forum Karlín, Praha, 17.3.2024
Naživo: Róisín Murphy odehrála ve Foru Karlín vynikající koncert Róisín Murphy zamířila opět do Prahy, tentokrát do Fora Karlín. Irská zpěvačka, známá svým unikátním vokálním projevem a vizuálním stylem, přenesla přítomné do světa tanečních rytmů a elektronických experimentů. Dostalo... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 10:00 v sekci Naživo
Ariana Grande - Eternal Sunshine 8/10
Recenze: Ariana Grande se na albu “Eternal Sunshine” otevřeně vyrovnává s rozvodem a následným smířením Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu... čtěte zde
Vydáno: 18.03.2024 00:00 v sekci Recenze
Jason Derulo - Nu King 3/10
Recenze: Na desce "Nu King" Jasona Derula kvantita výrazně vyhrává nad kvalitou Kdyby Jason Derulo počkal ještě rok, uběhlo by deset let od vydání jeho posledního studiového alba. Uplynulou dekádu nás zásobil nepřeberným množstvím různých singlů, na které navázal deskou "Nu King". Zjevným cílem bylo toto... čtěte zde
Vydáno: 17.03.2024 16:30 v sekci Recenze
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Nové desky 10/2024 - od Ariany Grande přes Judas Priest po Norah Jones (13.03.2024 21:10)
- Nové desky 9/2024 - od Jacoba Colliera přes Kaiser Chiefs po Liama Gallaghera s Johnem Squirem (06.03.2024 20:41)
- Nové desky 8/2024 - od Roda Stewarta přes MGMT po Amaranthe (28.02.2024 22:30)
- The Beatles se dočkají čtyř životopisných filmů - každý člen bude mít svůj (24.02.2024 13:27)
- Nové desky 7/2024 - od Jennifer Lopez přes Idles po Jasona Derula (21.02.2024 22:39)
- Paul McCartney se po padesáti letech shledal se svou ukradenou baskytarou Höfner (18.02.2024 14:03)
- Nové desky 6/2024 - od Thoma Artwaye přes Zaru Larsson po Ushera (14.02.2024 21:31)
- Nové desky 5/2024 - od Kateřiny Marie Tiché přes L Devine po Kirina J Callinana (07.02.2024 16:00)
- David Koller odchází z Lucie, kapela chce pokračovat i bez něj (05.02.2024 09:14)
- Nové desky 4/2024 - od Jamese Arthura přes The Smile po Dymytry (31.01.2024 21:27)

ALBUM TÝDNE 12/2024

Ariana Grande
Eternal Sunshine

Rok 2024 bude bezpochyby opět patřit drobounké krásce Arianě Grande. Na podzim ji čeká premiéra filmové verze slavného muzikálu "The Wicked", kde si rovnou střihne hlavní roli. A taky je v období, kdy je čerstvě po rozvodu, takže tu máme opět jedno terapeutické porozchodové cvičení s názvem "Eternal Sunshine".

8/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Út 19.03.
Katapult (CZ) (Forum Karlín, Praha)
Pá 22.03.
Ewa Farna (CZ) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Jason Derulo (US) (O2 arena, Praha)
Ne 24.03.
Mother Mother (CAN) (Forum Karlín, Praha)
Ne 24.03.
Giant Rooks (DE) (Roxy, Praha)
Po 25.03.
Only The Poets (UK) (MeetFactory, Praha)
Čt 28.03.
Tom Odell (UK) (Forum Karlín, Praha)
Pá 29.03.
Judas Priest (UK) / Saxon (UK) / Uriah Heep (UK) (O2 arena, Praha)
Út 09.04.
The Academic (IRL) (Futurum Music Bar, Praha)
Út 16.04.
Dave Matthews Band (US) (O2 Universum, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Justin Bieber Prince The Prodigy Vladimír Mišík Karel Gott Queen AC/DC Adele Sophie Ellis-Bextor Kabát Taylor Swift Lucie Vondráčková U2 Madonna Dua Lipa Rush Bono Mirai Kryštof Billie Eilish
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2023 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe
Zavřít reklamu