V "Out Of Our Heads" jsou Take That vtipní a retro

02.11.2018 18:44 - Dan Hájek | foto: Polydor Ltd.

Trio Take That se chystá na velké oslavy třicetin na hudební scéně. Na příští rok plánují pánové stroze pojmenované turné "Greatest Hits Live" (to však zatím nemá v plánu českou zastávku - nejblíže budou k zastižení v sousedním Německu). Před tím však vydají dvojalbum "Odyssey". Stane se tak v pátek 23. listopadu a prvním singlem z něj je chytlavá vypalovačka "Out Of Our Heads".

Ve stejném duchu se nese i doprovodné video, které teleportuje trojici Gary Barlow, Howard Donald a Mark Owen do psychedelických sedmdesátek. V rychlém sledu sledujeme vlasy zahalené tanečnice, mluvící (zpívající a ksichtící se) hlavy a hlavní aktéry. V úvodu a závěru je využit také námět obalu zmíněné nahrávky. Hudební složku výrazně podporuje dechová sekce, která celku dodává neskutečný drive - pánové zkoušejí jít i touto retro cestou.

"Odyssey" přinese na dvou discích průřez celou kariérou tohoto (boy se už nehodí použít) bandu, dočkáme se však zcela nových verzí známých hitů včetně singlu "Cry", který Take That natočili s projektem Sigma. Mezi hosty pak najdeme Boyz II Men v baladě "Love Ain't Here Anymore", v klasice Bee Gees "How Deep Is Your Love" si nezapěl nikdo jiný než Barry Gibb a v letité "Relight My Fire" nechybí Lulu, která zpívala i v originální verzi. Mezi zbrusu nové skladby pak patří již zmíněná čerstvá singlovka a dále dvojice "Spin" a "Everlasiting". Take That zkrátka pokračují dál ibez Jasona Orange a Robbieho Williamse a na chystaných věcech chtějí nejenom rekapitulovat, ale i naznačovat věci příští. "Out Of Our Heads" je slibným začátkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY