Pekařovi bude na turné předskakovat kapela Czech It

27.10.2018 15:38 - Hana Bukáčková | foto: facebook interpreta

Možná jste o kapele Czech It dosud neslyšeli, ale to se brzy změní. Šestičlenná kapela z Týnce nad Sázavou, které šéfuje zpěvák Daniel Marczell a jejíž kořeny sahají do Dětského domova Sázava, i díky tomu, že je zde vychovatelem, má na svém kontě desku "Find Your Way" a tři klipy. Momentálně dodělávají druhou desku "#TOTHESTAR", během dvou týdnů vypustí další singl/klip "Hope You Know" a vyjíždí na turné s Pekařem, které začíná v sobotu 27. října v Českých Budějovicích.

Kapela si s ním stihla zahrát začátkem března na pražském koncertě, kam vyhrála svou účast díky přízni fanoušků v soutěži, kterou vyhlásil Pekař před zahájením turné. "Hrajeme na všech zastávkách, Pekař nás sám oslovil po koncertě v Lucerně. Už tenkrát po hraní za námi kluci přišli a říkali, že jsme byli ta nejlepší kapela z turné. Líbila se jim naše hudba a energie, kterou dáváme do každého vystoupení. Mysleli jsme, že to berou jako povinnost nám říct něco hezkého jako vděk, ale pak nám v červenci zavolal Petr Štolba s tím, ze by nás chtěli jako speciálního hosta na celé podzimní turné."

Kapela se tedy představí na všech jedenácti zastávkách turné, které startuje 27.10. v Českých Budějovicích a končí 1.12. v Plzni. Všechny termíny jsou následující:

27. 10. České Budějovice
2. 11. Trhový Štěpánov
3. 11. Chrudim
9. 11. Nový Jičín
10. 11. Humpolec
17. 11. Chlum u Třeboně
18. 11. Praha
22. 11. Brno
24. 11. Kutná Hora
30. 11. Telč
1. 12. Plzeň



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY