Pink srdceryvně přezpívala "A Million Dreams" z muzikálu "The Greatest Showman"

26.10.2018 08:01 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Soundtrack amerického muzikálu "The Greatest Showman" (v českém překladu "Největší showman") se prodává lépe, než si asi kdokoliv dokázal představit. Za necelý rok od vydání si ho pořídily už čtyři a půl milionu fanoušků. A tak se přímo nabízí udělat něco jako reedici. Bude se jmenovat "The Greatest Showman Reimagined", vyjde 16. listopadu a skladby místo herců nazpívají oblíbené popové hvězdy. První ochutnávku si můžete poslechnout už nyní.

Dramatické balady "A Million Dreams" se zhostila Pink a dodala jí ještě větší šťávu, než má v původní interpretaci trojlístku Ziv Zaifman, Hugh Jackman a Michelle Williams. Jde o ten typ táhlé a emotivní písničky, která pořád roste a roste, až nakonec vyvrcholí slušnou vokální exhibicí. Tohle Pink, která k nám bohužel s turné k zatím poslední řadovce "Beautiful Trauma" nezavítá, vždycky šlo. Jako bonus můžete zhlédnout i video z natáčení, kde se za mikrofonem ukáže i její dcera Willow Sage Hart.

Na "The Greatest Showman Reimagined" si dále zazpívají Kelly Clarkson, Panic! At The Disco, Pentatonix, Sara Bareilles nebo Kesha.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY