Kapitán Demo pokřtí v Roxy "Mládí v Trapu"

19.10.2018 18:42 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Česko-italský ropný magnát a mistr světa chození v holínkách po žhavém uhlí Kapitán Demo vydává v listopadu nové album "Mládí v trapu" na svém novém labelu Díra na trhu rec. Album se bude křtít 5. prosince v pražském klubu Roxy, která má mistr nejradši ze všech klubů v zemi.

"Roxy je pro mě klub, který má kouzlo tzv. Genius noci. Rád se tam vracím a to i v minulosti. Tentokrát tam chceme udělat velkou show, jak se na nás sluší a patří. Nechceme naše fanoušky zklamat a dáme do toho všechno. Zatim se ale nechte překvapit. Vše odhalíme až v budoucnosti."

Kapitán Demo má na kontě hity jako "Trendsetter", "Láska, pokora a sluníčko", "O.v.c.e" nebo "Machoparking", tři nominace na cenu Anděl ať už jako zpěvák roku v hlavní kategorii, klip nebo album roku v kategorii hip-hop. V Mongolsku ( což je jedna z destinací, kde zpěvák žije) dokonce získal ocenění Honest Citizen a může parkovat kde se mu zachce.

"Nová deska bude nejlepší. Nic víc k tomu neřeknu. Za mě mluvěj čísla, akcie a hity. Brzo vyjde novej singl 'Zlatíčka', bude to hit a už se těším, jak bude náš speciální team hackerů zase odmázávat ty miliónový views."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY