Sofian Medjmedj zapracoval na artikulaci a v "Čekám na zázrak" nabízí příjemný pop s příměsí r'n'b

20.10.2018 11:47 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Teprve sedmnáctiletý Sofian Medjmedj by podle mnohých názorů mohl být velkým příslibem české pop music. Když loni odjel do Abbey Road natočit svůj první singl "TV Shows", ve kterém mu hostoval Ben Cristovao, dopadlo to rozpačitě - hlavně kvůli jeho špatné výslovnosti. Vítěz výzvy #Jetovtobe na sobě ale za tři čtvrtě roku dost zapracoval a v novince "Čekám na zázrak" už artikuluje mnohem lépe.

A po zvukové stránce je písnička skutečně sympatická. Není divu, producent Lukáš Chromek ví, jak zní mladý pop, vždyť sám pracoval s Mirai, Ewou Farnou, Thomem Artwayem a mnoha dalšími nadějnými interprety. V případě Medjmedje navíc zvuk čerpá i z r'n'b, takže výsledek se zastavil někde na půli cesty mezi již zmíněným repertoárem Bena Cristovao a tvorbou Adama Mišíka. A i když cílí hlavně na nezletilé dívky a textově je to trochu klišé, nepůsobí zbytečně podlézavě nebo slizce.

V klipu si po zpěvákově boku zahrála úspěšná YouTuberka a zpěvačka Gabi Heclová. Mladý interpret v něm naznačuje, jak vidí svou vlastní partnerku. Režie se ujal Simon Seriš a vesměs pozitivní celkový dojem tím nijak nepokazil.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY