Hologram Amy Winehouse vyjede příští rok na světové turné

13.10.2018 17:21 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Osm let po své smrti bude Amy Winehouse znovu koncertovat. Umožní jí to moderní technologie, která na pódia vyšle její hologram. Oznámila to společnost BASE Hologram, která koncem příštího roku uspořádá celosvětové turné ve spolupráci se zpěvaččinou rodinou.

"Amy hrála podle vlastních pravidel, byla pionýrkou svého vlastního stylu, a proto víme, že je to perfektní osobnost pro tento typ projektu," uvedl Brian Becker, zakladatel a generální ředitel zmíněné společnosti. Mitch Winehouse, otec britské členky Klubu 27, na Twitteru dodal: "Naše rodina je nadšena spoluprací s BASE Hologram, díky které budeme nadále oslavovat život a dílo Amy. Veškerý výtěžek z turné, které začne koncem roku 2019, půjde na konto její nadace. Ta bude díky tomu moci jejím jménem pomoci více mladým lidem."

Součástí turné prý budou i nové, digitálně remasterované verze hitů zpěvačky - včetně "Rehab", "Back To Black" nebo "Valerie". Na pódiu nebude chybět ani živá kapela a doprovodní vokalisté. Na termíny a konkrétní místa koncertů si zatím musíme počkat. Kdo ví, třeba šestinásobnou držitelku Grammy v této neosobní podobě uvidíme i v Česku.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY