Camila Cabello se v "Consequences" prochází parkem plným počítačových triků a rozpadlého vztahu

12.10.2018 19:28 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Camila Cabello sice dobyla svět svým hitem "Havana" a výbornou debutovou deskou "Camila", v něčem své fanoušky ale přece jen trochu šidila - ve videoklipech. Kromě zmíněného megahitu se z alba dočkala obrazového ztvárnění jen písnička "Never Be The Same", ovšem v podobě spíše vzpomínkového videa.

Teď si to ovšem všechno vynahradila s novou verzí původně čistě klavírní balady "Consequences", která je doplněna o smyčcové party, aby zněla velkolepěji. Skladbě to naštěstí nijak neublížilo a doprovodný videoklip ji naopak skvěle doplňuje. Klipový veterán Dave Meyers dostal velkolepý rozpočet, a tak se na jednoduchém nápadu, kdy Camila prochází parkem v různých ročních obdobích, které odrážejí i fáze milostného vztahu, opravdu vyřádil. Video je plné počítačových triků a druhého hlavního hrdiny, který ztvárňuje její už minulou lásku, si tak v čistém záběru ani neužijeme. A to teenagerky určitě zamrzí, protože ho hraje Dylan Sprouse, jeden z Disneyho hvězd(iček).

Skladbu už Camila stihla živě zazpívat na American Music Awards, kde v úterý proměnila ve vítězství čtyři z pěti nominací, a i její vystoupení byl opravdu zážitek. Videoklip i živák si můžete pustit pod článkem, a pokud tuto zpěvačku máte rádi, určitě to udělejte. Obojí se totiž mimořádně povedlo.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY