Climax slaví dvacáté výročí, přijede newyorská legenda Todd Terry

09.10.2018 16:37 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nejdéle fungující klubovka u nás oslaví v listopadu dvacáté výročí a pozvání Chrise Sadlera přijala newyorská legenda a jeden z praotců a inovátorů house music Todd Terry. Autor housových klasik jako Jungle Brothers - "I'll House You" i nesmrtelných remixů pro Everything But A Girl, Daft Punk nebo Björk je i po třiceti letech na scéně ve vynikající formě. Není pochyb, že 24. listopadu zažije Roxy další z legendárních housových mejdanů. Přijďte popřát Chrisovi i Climaxu k úctyhodnému výročí. Předprodej probíhá přes My Roxy. Pro registrované s sesetiprocentní slevou prvních 24hodin. Poté klasicky online na webu nebo Gooutu.

Pokud sledujete house music, je prakticky nemožné, abyste o Toddovi nikdy neslyšeli. Producent nominovaný na Grammy, autor stovek úspěšných tracků a remixů funguje na scéně od osmdesátých let, kdy i jako brooklynský rodák ovládl Británii a poté také evropský kontinent. Jeho zvuk pomohl vytvořit samotné základy housové i deep housové scény, které pak dlouho dominoval s ostatními legendami jako Kenny Dope nebo Roger Sanchez.

Todd je i po třech dekádách na scéně velmi žádaným umělcem, o čemž svědčí i jeho nedávná spolupráce s house-hiphopovým mágem A-Trakem - "Djs Gotta Dance", páteční rezidentura v klubu Hi Ibiza nebo jeho vlastní noc na letošním Amsterdamském ADE - Todd Terry & Friends ADE Special. Držte si klobouky, Climax míří do třetí dekády a to ve velkém stylu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY