Fanoušci Britney Spears se zlobí. Za setkání s ní zaplatili desetitisíce, a ona je odbyla

09.10.2018 17:12 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

Před pár dny tomu bylo už dvacet let, co Britney Spears vydala svůj průlomový singl "Baby One More Time" a stala se nekorunovanou Princeznou popu. Přízeň fanoušků si udržuje dodnes. Jenže nyní si šestatřicetiletá interpretka s jejich loajalitou nepěkně zahrává.

Internetem se totiž jako lavina šíří stížnosti jejích nejvěrnějších příznivců. Takových, kteří ji mají rádi tak moc, že v rámci návštěvy koncertů během letní "Piece Of Me Tour" v Evropě zaplatili za setkání s ní opravdu hodně peněz - možnost prohodit s Britney pár slov a zvěčnit se s ní na fotografii stála kolem dvou tisíc dolarů. O to víc fanoušky mrzí, jak zpěvačka k meet and greet přistoupila.

Britney Spears - meet and greet
© facebook interpreta
Ve svých blozích a videích na YouTube majitelé lístků s touto přidanou hodnotou žehrají na to, že celé setkání s ikonickou zpěvačkou trvalo jen pár sekund a doprovázela ho až nelidská opatření. Ochranka prý draze platícím nadšencům nedovolila se ke Spears pořádně přiblížit, natož se jí dotknout. Obejmutí bylo zcela vyloučeno, a dokonce ani při pořizování fotek nemohli lidé své ruce položit na její ramena. Na to, jak asi takové snímky vypadaly, se podívejte na obrázku vlevo.

Britney přitom do Evropy zavítala koncertovat po dlouhé době. Čtyři roky totiž plnila své smluvní závazky v Las Vegas, kde vystupovala se show "Piece Of Me". Na Starý kontinent se předtím naposledy podívala při šňůře k albu "Femme Fatale" v roce 2011.

O tom, že mnoho svých obdivovatelů skutečně zklamala, se můžete přesvědčit i zhlédnutím videa níže. Rozrušená návštěvnice dokonce osobní střetnutí s popovou superhvězdou označila za svůj "nejhorší zážitek vůbec".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY