tvrdí - musicserver.cz">

Katy Perry si od hudby bere pauzu. "Už se necítím být součástí hry," tvrdí

09.10.2018 08:14 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

"Jsem na téhle cestě asi deset let, takže si teď prostě vezmu volno. Nepůjdu teď rovnou do nahrávání další desky," oznámila Katy Perry v rozhovoru pro magazín Footwear News. Jak dlouhá její plánovaná pauza bude, však třiatřicetiletá zpěvačka neupřesnila.

Popová hvězda, která ze svého nejslavnějšího alba "Teenage Dream" z roku 2010 a jeho následné reedice vytěžila v USA hned šest hitů s označením #1, v srpnu dokončila skoro rok trvající turné k zatím poslední řadovce "Witness". Ta vyšla loni v létě a nesetkala se s takovým komerčním úspěchem jako její předešlé desky. Během koncertní šňůry absolvovala Perry celkem 115 zastávek.

"Řekla bych, že jsem toho dokázala hodně. Zazvonila jsem na zvonek s označením popová hvězda velmi hlasitě a jsem za to vděčná," svěřila se ve zmíněném interview. Dodala, že neustálá honba za popularitou ji unavila - prakticky od svých devíti let, kdy se rozhodla, že bude zpěvačkou, ze svého úsilí nepolevila. "Pořád miluji hudbu, miluji psaní. Ale už se necítím být součástí hry. Cítím se být prostě umělcem. Nemusím dělat nic, a to je osvobozující pocit," vysvětlila.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY