Sharon Van Etten ohlašuje comeback. Teď singl, v lednu album

05.10.2018 11:47 - David Věžník | foto: Sharon Van Etten

O Sharon Van Etten jsme na musicserveru ještě nepsali a je to na pořádnou dávku popela na hlavu, protože je prostě dobrá a její deska "Are We There" z roku 2014 patří k tomu nejlepšímu, co tehdy v hudbě vzniklo.

Sharon Van Etten - Remind Me Tomorrow
© facebook interpreta
Pokud dráhu téhle americké písničkářky sledujete, pak víte, že toho od té doby stihla docela dost. Dokončila studia psychologie, porodila dítě, napsala hudbu k filmu a nastartovala kariéru herečky. A teď se vrací na pole hudební.

Počátkem týdne totiž zveřejnila comebackový singl s příznačným názvem "Comeback Kid", který bude v lednu následovat celé album. To se bude jmenovat "Remind Me Tomorrow" a v obchodech ho poznáte podle obalu, jehož náhled vidíte vlevo.

"Chci být máma, zpěvačka, herečka, chci chodit do školy a všecko, ale mám flek na triku, kaši ve vlasech a jsem rozbitá, ale jsem tady. Pracuju na tom. Ta deska bude o tom, jak je důležité následovat své vášně," napsala Van Etten v tiskové zprávě, která na chystanou kolekci upozorňuje.

Ta by měla vyjít 18. ledna a přinese tuto desítku skladeb: I Told You Everything, No One’s Easy To Love, Memorial Day, Comeback Kid, Jupiter 4, Seventeen, Malibu, You Shadow, Hands, Stay.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY