20 Minutes pozitivním klipem "Remember Me" odhánějí podzimní deprese

02.10.2018 11:04 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

20 Minutes nejsou na naší populární scéně neznámým pojmem. Jednovaječná dvojčata Simona a Denisa Katzerovy mají za sebou spolupráce s několika velkými jmény populární scény (Mandrage, Tata Bojs, Adrian T. Bell) a se svým projektem brázdí koncertní pódia už osm let. Nyní představují videoklip ke skladbě "Remember Me".

"Video jsme natáčely s klukama z Factory Family, kteří odvedly naprosto profesionální práci. Vymyslely jsme si dost náročný scénář, a to klip tvořený ze dvou časových linií - šedesátých let a současnosti. Ačkoliv byla píseň původně psaná jako song o přátelství, které si navždy budeme pamatovat, klip jsme točili jako love story, kde se loučí dva páry, které navzdory rozdílným časovým obdobím prožívají totéž. Video pojednává o lásce, na kterou nezapomenete ani po několika desítkách let, a i když už tu dávno není, pořád si na ni s úsměvem vzpomenete. Je to ten typ vztahu, který se nemění. Bláznivý, intenzivní a často krátký. Zažívaly ho naše babičky a my nejsme jiné. Na konci klipu na diváky čeká malé překvapení v podobě neočekávaného zvratu," vysvětluje Denisa Katzer.

Singl, jehož produkci svěřily holky Republic Of Two, má být předzvěstí nového EP, které vyjde na jaře příštího roku. Příjemná art-popová písnička a pozitivní snímek, který evokuje mimo jiné i vzpomínku na odcházející léto, může při blížících se sychravých dnech pomáhat odhánět podzimní deprese.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY