Anna Calvi v Lucerna Music Baru přednese svůj hudební manifest s názvem "Hunter"

02.10.2018 19:19 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

"Hunter", třetí studiové album držitelky ceny BRIT Award a dvou nominací na Mercury Music Prize Anny Calvi, vyšlo 31. srpna 2018 na Domino Records a 8. listopadu ho Anna Calvi představí živě v Lucerna Music Baru. Vstupenky za 490 Kč + poplatky jsou v prodeji na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), webu Lucerna Music Baru, GoOut.cz a v sítích Ticketmaster a Ticketportal. Na místě budou stát 590 Kč.

Album produkoval Nick Launay (Nick Cave, Grinderman) v Konk Studios v Londýně s další produkcí v Los Angeles. Nahrála jej Annina skupina - Mally Harpaz hrající na různé nástroje a Alex Thomas na bicí. Doplnili je Adrian Utley z Portishead na klávesy a Martyn Casey z The Bad Seeds na basovou kytaru. Album je syrové a energické, Calvi jde na doraz, ať již svou hrou na kytaru nebo zpěvem.

"Hunter" je ztělesněním pocitu svobodného letu. Pro skladatelku a virtuózní hráčku na kytaru to byla příležitost být pravdivější než kdykoliv předtím. Je to první studiová nahrávka od vydání EP "Strange Weather", natočeného s Davidem Byrnem v roce 2014, stejnojmenného albového debutu a následujícího druhého alba "One Breath" z roku 2013. "Hunter" je album zkoumající sexualitu a bořící hranice genderové conformity. Je to feministická queer deska prahnoucí po svobodě.

Videoklip prvního singlu režíroval spolupracovník Kendricka Lamara William Kennedy s choreografií Aarona Sillise (FKA Twigs).

Anna Calvi řekla o albu "Hunter": "Jsem na lovu čehosi - chci zážitky, chci akci, chci sexuální svobodu, chci intimitu, chci se cítit silná, chci se cítit chráněná a chci v tom všem bordelu najít něco krásného. Chci jít za gender. Nechci si vybírat mezi ženskou a chlapem v sobě. Bojuji proti pocitu outsidera a snažím se najít místo, kde se budu cítit doma. Věřím, že gender je spektrum. Záměrem téhle desky je být primární a krásná, zranitelná a silná, být lovcem i kořistí."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY