Jason Derulo a Marcus&Martinus se představí už 25. října v Praze na neopakovatelném koncertu

02.10.2018 16:07 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Jason Derulo a Marcus&Martinus přijedou potěšit i své české fanoušky. Jejich koncert se uskuteční 25. října v pražské Tipsport Aréně, zahájí jej alternativní skupina LZ7 z Manchesteru, pak se na pódiu objeví skvělá norská dvojčata Marcus&Martinus a vrcholem úžasného hudebně-tanečního koncertu bude fenomenální zpěvák, skladatel, tanečník a choreograf Jason Derulo. Celý koncert bude trvat celkem tři a půl hodiny a uskuteční se v rámci evropské "2sides World Tour", se kterou Jason Derulo navštíví Anglii, Irsko, Polsko, Německo, Rakousko, Chorvatsko a také Českou republiku.

"Zdravím všechny v České republice, přivezu vám ty nejlepší hudebníky i tanečníky, bude to fantastická bláznivá show, kde si všichni spolu zazpíváme, zařádíme i zatancujeme, moc se na vás všechny těším," říká Jason. Ten si jako speciální hosty koncertu pozval norská dvojčata známá jako Marcus&Martinus. "S kluky (M&M) se známe už nějaký ten čas. Přál jsem si mít hosty, kteří umí udělat skutečnou show a přivést publikum do varu," dodává Jason.

Na tour se veze speciální na zakázku vyrobené pódium s obřími projekcemi, světelnými efekty a nejkvalitnější zvuková aparatura, jak se na pořádnou show patří. Těšit se můžeme na speciální molo dlouhé více než deset metrů. Všichni, kdo si koupí vstupenky na stání u pódia, budou mít Jasona i Marcuse s Martinusem skutečně na dosah. Celá výprava přijede do Prahy s deseti kamiony a šesti autobusy.

Jason Derulo je skutečným fantomem hudební branže posledních let. V Americe je nejhranějším interpretem na čtyřiceti nejposlouchanějších rádiích. Složil hymnu letošního Mistrovství světa ve fotbale s názvem "Colors" a také ji měl společně s Robbiem Williamsem zpívat na slavnostním zahájení. Leč stala se chybka v práci organizátorů a Jason nebyl včas dopraven na stadion Lužniky v Moskvě. Nejnovějším hitem Jasona Derula je skladba "Goodbye", která je pro září 2018 nejlepší novinkou americké hitparády Billboard Chart. Jason tuto skladbu nazpíval společně s Davidem Guettou, Nicki Minaj a Willym Williamem. Jedná se o coververzi veleúspěšné skladby Andrey Bocelliho a Sarah Brightman "Time To Say Goodbye". Jason tuto skladbu upravil a sám o ní říká: "Tohle není skladba, to je skutečný příběh a zážitek, který se stane každému."

Marcus&Martinus jsou českému publiku velmi dobře známí. V březnu 2018 vyprodali koncert v pražském Foru Karlín za pouhé tři týdny. Norská dvojčata jsou největšími miláčky teenagerů celé Evropy. "Jason je jedním z našich největších idolů. Úžasný umělec i skvělý muž. Jsme rádi, že ho můžeme nazývat svým přítelem. Připojit se k němu na jeho fantastické tour je skutečně splněný sen pro nás oba," říká Marcus. "Jsme také šťastní, že znovu budeme cestovat po Evropě a potkávat naše báječné fanoušky. Jason je naším vzorem. Je opravdu talentovaný a tvrdě na sobě pracuje. Jsme potěšení a současně hrdí, že nás tak vynikající umělec přizval na své koncertní turné," dodává Martinus Gunnarsen.

Poslední vstupenky na koncert lze zakoupit na oficiálním webu akce www.jasonderulo.cz. Tam se také lze dozvědět aktuality, novinky a důležité informace před vystoupením. Jestli show naplní velká očekávání fanoušků a bude to opravdu neopakovatelný zážitek, budeme vědět už 25. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY