Před Shaniou Twain zahraje Bastian Baker

30.09.2018 14:30 - Jaromír Koc | foto: Christopher Kaminski

Za pár dní se Praze poprvé představí kanadská superstar Shania Twain, a tak je ten nejvyšší čas, aby pořadatelé koncertu oficiálně oznámili speciálního hosta této show. Publikum v O2 areně rozproudí švýcarský zpěvák a skladatel Bastian Baker.

Bastian se narodil v květnu 1991 a již od malička následoval kroky svého otce, profesionálního hokejisty. Zároveň ho však bavila hudba, která nakonec vyhrála. V roce 2011 zaznamenal svůj první komerční úspěch v podobě debutového alba "Tomorrow May Not Be Better". S ním zabodoval nejen doma ve Švýcarsku, ale například i ve Francii a Belgii, a odstartoval tak velmi slibnou kariéru. Aktuálně má na svém kontě již čtyři desky a téměř patnáct singlů.

V současné době finišuje s novým studiovým albem, které letos ohlásil skvělým songem "All Around Us". Jeho hudební nadání spojené s charismatickým projevem zaujalo Shaniu Twain natolik, že si ho vybrala jako speciálního hosta celé aktuální "Now Tour", tudíž s ní mladý hudebník absolvuje po světě téměř osmdesát koncertů. Publikum nejen rozehřeje, ale ke zpěvačce se navíc připojí i během její show a zazpívá s ní její hit "Party For Two".

Připomeňme, že třiapadesátiletá Kanaďanka do Prahy dorazí již v sobotu 6. října. Poslední vstupenky na její show v O2 areně seženete v předprodeji sítě Ticketportal v cenových relacích 1 190 až 2 190 Kč. VIP balíčky jsou již bohužel vyprodány.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY