Support Lesbiens servírují v klipu "Ocean" emoce i vášeň prostřednictvím tance

02.10.2018 08:13 - Josef Martínek | foto: facebook interpreta

V posledních letech slouží tanec jako vyjadřovací prostředek emocí ve videoklipech stále častěji. Vzpomeňme třeba na "Try" Pink, "Chandelier" od Sii nebo "Thinking Out Loud" Eda Sheerana. Také domácí Support Lesbiens vsadili na podobný model, hlavní role ve svém novém klipu "Ocean" proto přenechali tanečnímu páru.

Natáčelo se v barokním prostředí Colloredo-Mansfeldského paláce v Praze a výsledek je plný vášnivých tanečních kreací. Tvůrci si navíc vyhráli se zpomalenými záběry, které krásu pohybu ještě zvýrazňují. "Okouzlující prostory Colloredo-Mansfeldského paláce a bezchybné ztvárnění muziky skrz tanec vzaly každému dech. Všechno to společně splynulo v jeden pulsující obraz k písni 'Ocean' přesně tak, jak jsme si představovali," raduje se z klipu zpěvák Dušan Marko, který v sestavě před rokem nahradil Czendu Urbánka. Samotná písnička už rotuje v českých rádiích a nutno dodat, že se povedla. Současný pop rockový zvuk skupině svědčí.

Video režiséra Ondřeje Urbance, který se Supporty spolupracoval už potřetí, je předzvěstí nové desky "Glow". Tu vydá kapela 12. října u Universal Music. Půjde o první studiovku s Markem za mikrofonem. Nový zpěvák si napsal i téměř všechny anglické texty, jediný český přihodil Xindl X.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY