The Rasmus se připomínají samostatným singlem "Holy Grail"

26.09.2018 12:36 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

The Rasmus už za pár dnů, konkrétně 2. října, zahrají v brněnském Sonu, a i když koncert je v rámci turné na podporu před rokem vydané desky "Dark Matters", přece jen přivezou i něco nového. Jedná se o aktuální, samostatný singl "Holy Grail", který frontman formace Lauri Ylönen napsal během turné po Rusku. Muzikanti ho nahráli, a protože s jeho vydáním nechtěli otálet, před pár dny jej oficiálně vypustili do světa a doplnili lyric videem.

I když nemálo jejich příznivců stále doufá, že se The Rasmus vrátí ke svému kytarovějšímu zvuku, novinka jim jejich přání rozhodně nesplní. "Holy Grail" je opět čistý popík, v němž jsou kytary uhlazeny na největší možnou míru, ale bez problémů se jim dá věřit, že se jim tahle jejich podoba prostě líbí, ne že se jen snaží potěšit rádia. Elektronický podklad prostě téhle písničce sluší.

Písnička je sice prozatím vybavena jen lyric videem, to ale bylo natočeno v Tokiu. Ylönen nejdříve přijde a posléze stojí uprostřed ulice a okolo něj pozpátku procházejí lidé. A nahoře samozřejmě běží text skladby.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY