Letošní Transmission přiveze Above & Beyond, Vini Vici, Markuse Schulze i Paula van Dyka

26.09.2018 16:38 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ani v roce 2018 nebudou fanoušci taneční hudby ochuzeni o největší evropskou halovou akci oslavující hudební styl trance. Letošní ročník Transmission se v Praze uskuteční 27. října, tentokrát s tématem "The Awakening".

Pořadatelé slibují nezapomenutelnou cestu magickým lesem, knihovnou moudrosti, křišťálovým chrámem a dalšími prostředími, která návštěvníky provedou skrytými zákoutími lidské mysli. "Poznejte nepoznané, zažijte nečekané a probuďte v sobě své spící já!" hlásá letošní motto, které podpoří i plejáda předních DJských hvězd.

Krom Markuse Schulze, který nesmí chybět na žádném ročníku, se milovníci (nejen) trancu mohou tentokrát těšit na veleúspěšné trio Above & Beyond, legendárního Paula van Dyka, duo Vini Vici nebo skotského producenta Gruma. Samozřejmě dorazí i Vision Impossible, kteří budou mít tradičně na starosti unikátní projekce a vizualizace.

Základní vstupenky, díky kterým si show budete moci vychutnat z hlavní plochy a přilehlé tribuny, jsou v prodeji v síti Ticketportal za 1 590 Kč. Goldfingers VIP a vstupenky Golden jsou bohužel již vyprodány.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY