Anděly ověnčení David Stypka a Debbi chystají společný koncert v Akropoli

28.09.2018 18:21 - Josef Martínek | foto: Jindra Kodíček

Pro jediný večer se v předvánočním období spojí úřadující Sólový interpret a Sólová interpretka roku podle výsledků Cen Anděl. David Stypka a Debbi, kteří byli v březnu ocenění za svá alba "neboj." a "Break", vystoupí 10. prosince v pražském Paláci Akropolis.

"David je skvělý zpěvák a výjimečný člověk. Je mi ctí, že s ním odehraji společný koncert v pražské Akropoli. Jen málo lidí na české scéně mě zvládne rozněžnit svým zpěvem a on patří určitě mezi ně. V jeho hlase se snoubí cit s odzbrojující silou. Jeho album 'neboj.' považuji za mimořádné dílo, za které právem získal Anděla," chválí svého kolegu Debbi.

Stypka jí kompliment oplácí: "Debbi vládne hlasem od pánaboha, je to ten typ zpěvačky, co za celý koncert nezazpívá jediný falešný tón, což ve mně provokuje až lehkou závist. Když jsme se před pár lety poznali, zahrnula mě sérií neuvěřitelných historek ze svého života a já jsem poznal, že prostě zpívá tak, jak žije. Naplno a fantasticky!"

Zatímco Stypka zabodoval v rádiích loňským singlem "Dobré ráno, milá" s Ewou Farnou a v současnosti stoupá žebříčkem jeho "Kříž", bývalá semifinalistka SuperStar se naposledy připomněla duetem se skupinou Jelen. Jmenuje se "Mars a Venuše" a Deborah Kahl v něm zpívá netypicky česky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY