Queen vydají jako soundtrack k filmu "Bohemian Rhapsody" výběr největších hitů ve speciálních verzích

23.09.2018 17:20 - Milan Menčík | foto: facebook interpreta

Už 1. listopadu se v českých kinech objeví očekávaný film "Bohemian Rhapsody" o kapele Queen. Otázka, co by tak mohlo vyjít jako soundtrack, je tudíž zbytečná. Jsou to největší hity Queen. Ty však už několikrát v různých podobách vyšly, proto vydavatelství Universal tentokrát zvolilo jinou strategii a hity Queen budou na nosiči ve speciálních verzích. Nebude chybět ani podstatná část legendárního vystoupení na charitativním koncertu Live Aid z roku 1985.

Queen - Bohemian Rhapsody (soundtrack)
© facebook interpreta
Snímek má být především oslavou kapely, její hudby i již zesnulého frontmana. Postavu Freddieho ztvárnil Rami Malek, Briana Maye hraje Gwilym Lee, Rogera Taylora Ben Hardy, Johna Deacona Joe Mazello a jako Freddieho dlouholetá přítelkyně a múza Mary Austin se ve filmu objeví Lucy Boynton. Světovou premiéru bude mít "Bohemian Rhapsody" 23. října.

Tracklist soundtracku je následující: 20th Century Fox Fanfare, Somebody To Love, Doing All Right... revisited (Performed by Smile), Keep Yourself Alive (Live At The Rainbow), Killer Queen, Fat Bottomed Girls (Live In Paris), Bohemian Rhapsody, Now I'm Here (Live At Hammersmith Odeon), Crazy Little Thing Called Love, Love Of My Life (Rock In Rio), We Will Rock You (Movie Mix), Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, Under Pressure (Performed by Queen & David Bowie), Who Wants To Live Forever, Bohemian Rhapsody (Live Aid), Radio Ga Ga (Live Aid), Ay-Oh (Live Aid), Hammer To Fall (Live Aid), We Are The Champions (Live Aid), Don't Stop Me Now... revisited, The Show Must Go On.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY